A Csepeli Piac hátsó traktusában, a hosszú folyosón jobbkézre található kifőzde. Mivel helyben asztalokkal, ülőhellyel nem rendelkeznek, így elviteles ételbeszerzési helyként kategorizálható. A pultnál kell rendelni és fizetni, lehet bankkártyával is. Az ételek egy részének ára nem volt kiírva.
Az ételkínálat lacikonyha jellegű, grillcsirke, ropogós csülök (nem ropogott. . . ), kocsonya, rántott csirkeszárny, rántott máj, karaj, gomba és karfiol részbe dekára kimérve, részben darabra, fasírt (590 Ft/db), töltött káposzta (2590 Ft/ adag), szalontüdő zsemlegombóccal (2490 Ft/adag). Grízes tészta és rizsfelfújt volt a desszertek közül, elég szép adagot mértek. Ami leginkább tetszett, az a sokféle változatos saláta volt. Egykedvű kiszolgálás, a dobozokhoz szatyrot nem adtak. Tipikus 3 pontos hely, de ajánlottra teszem. Szerintem csak olyan ételeket érdemes itt venni, ami újramelegítve vagy hidegen is élvezhető, így a rántott, bundázott ételek nálam alapból kiestek.