Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindenáron nem fagyizunk

Gelateria la Gondola - Pólus Center BudapestGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest a térképen

Szörnyű 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Gondola fagyizó évek óta működik, a másik egységük a Westendben szintén. Nekem ezzel a Pólus Centerben lévő egységükkel sehogy sem volt szerencsém. Nem volt könnyű megtalálni, mert nagyon kieső, eldugott helyen van, gyakorlatilag itt rajtuk kívül nincs is más vendéglátó egység, azoktól az épületen belüli szinte legtávolabbi pontban található. A környező üzletek sem voltak számomra relevánsak.
Végre sikerült megtalálni a bevásárlóközponti térkép alapján. Első alkalommal egyszerűen csak nem voltak nyitva, pedig elvileg nyitva tartási idő volt, le volt húzva a fémroló is.
A fagyin kívül még kávézni lehet, amikor nyitva vannak, az előttük lévő folyosóra kitelepített műanyag székeknél le lehet ülni. Mivel itt szinte nulla a forgalom, nem sok ember mászkál az asztalok közelében. Egy eszpresszó 300 Ft, a cappuccino 550 Ft. Jópofa és egyedi, hogy a fagyizó felső részén kis kiugró hajódíszítést helyeztek el. Egyebekben egyszerű, sima büfé hangulata van a helynek.
A következő alkalommal - amúgy nem sűrűn járok a Pólus felé - már nyitva voltak, de abban sem volt sok köszönet. Egy kifejezetten undok hozzáállású pultos hölgyet sikerült kifogni, aki hanyag gesztussal közölte, hogy náluk dekára van a fagylalt. OK, láttam már azért ilyet máshol is... Semmi gond, 1 pisztáciát kérek 5 dekát. Az kevés lesz, minimum 10 deka a rendelés. Miért? Ez nincs kiírva sehol. OK, legyen, bár én általában egyszerre csak 1 gombócot, normál adagot szoktam enni, 1-2 kivételtől eltekintve. Tehát akkor 5 dkg pisztácia és 5 dkg karamellás füge legyen. Amúgy ezeket az ízeket már ismertem, kóstoltam, a Westendben is szoktak ezek lenni.
Nem, azt sem lehet, mert 1 féle ízből kell minimum 10 dekát rendelni. Normális? Nem. Ilyen nincs máshol, és ha előzetesen ezek a feltételek nincsenek kiírva, közölve, akkor szerintem ez szabálytalan is.
Hát, itt nem fagyiztam. Máshol viszont igen. De az egy másik történet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Gelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - BelsőGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - BelsőGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - BelsőGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - Étel/italGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - Külső képGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - Étlap/itallapGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - Külső képGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - BelsőGelateria la Gondola - Pólus Center Budapest - Belső

Gelateria la Gondola - Pólus Center további értékelései

2017.01.25a párjával
Amikor a Pólusban járok legtöbbször meglátogatom azt a fagyizót, és minden alkalommal megállapítom, hogy még mindig finom a Gelateria la Gondola fagyija! Széles választék, kellően nagy adagok. Van amikor egy kis adag is bőven elég, főleg ilyenkor télidőben. Az adagokat is nézve ár/érték...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással