Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiskockás a pincében

Galuska Kifőzde BudapestGaluska Kifőzde Budapest a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Oktogontól pár percnyi sétára található kockás abroszos kifőzde a pincében. Meredek lépcső vezet le a rusztikus, faburkolatú kisvendéglőbe, ahol naponta változó, igen kedvező árú ételkínálatot találunk. Alapvetően magyaros, jól ismert ételek, amelyek között egyaránt megtalálhatóak az ún. közönség-kedvencek, mint pl. az aranygaluska vagy a milánói makaróni, de mindig van valamilyen idény zöldségétel (töltött tök, muszaka, csőben sült karfiol), valamint a vendégkör jelentős részét kitevő környékbeli munkásemberekre gondolva a magyaros húsos főételek is (hagymás máj, csirkepaprikás, kolbászos lecsó). Nagy tányér leves + főétel 1170 Ft-ba kerül. A köretek szabadon variálhatóak, lehet 2 féle kis adagot vagy salátát és köretet is kérni. Nagyon rugalmas és egyúttal szívélyesen kedves volt a kiszolgálás. Az asztalokra szénsavas és mentes palackozott víz ki van helyezve, a vendégek szabadon ihatnak belőle ingyenesen, akár több pohárral is. Kis befektetés, de szerintem bőségesen megtérül.
Palóclevest és grillezett csirkemellet ettem vegyes salátával és rizzsel, a köretnél már én szóltam, hogy ne tegyenek többet, bőven elegendő lesz.
Egyetlen probléma, hogy a szellőzés és a szagelszívás nincs jól megoldva, kifelé jövet éreztem magamon, a hajamon, ruhámon az ételszagot, ami elég kellemetlen tud lenni.
Sokan elvitelre vásárolnak.
Népszerű hely a környékbeliek körében, sok a visszajáró törzsvendég, így bizonyos ételek hamar elfogyhatnak, viszont mindig javasolnak olyan ételeket, amit lehet választani, így itt senki sem marad éhes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (14)
Galuska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - Étlap/itallapGaluska Kifőzde Budapest - Külső képGaluska Kifőzde Budapest - Külső képGaluska Kifőzde Budapest - Étel/italGaluska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - Étel/italGaluska Kifőzde Budapest - Étel/italGaluska Kifőzde Budapest - BelsőGaluska Kifőzde Budapest - Étlap/itallapGaluska Kifőzde Budapest - Étlap/itallap

Galuska Kifőzde további értékelései

2019.06.06a párjával
Kiváló
Véletlenül keveredtünk ide egy ebédre. Kicsit macerása csigalépcsőn lejutni, de megéri. :) kis hely de nagyon hangulatos A klasszikus régi kisvendéglő feeling: kockás abrosz, a székeken párna.. Az asztalokon ásványvíz, kétféle. Az ételek finomak, nagy adagok, a szakács is kijár...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat all inclusive ellátással
Senior ajánlat all inclusive ellátással
05.01-31.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
132.260 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval