Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegetáriánus indiai gyorsbüfé

Ganga Vega Ételbár BudapestGanga Vega Ételbár Budapest a térképen

2014. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. május 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Arany János metróval szemben a Bajcsy-Zs úton ismét megnyitott ez a gyorsétterem, ahol kizárólag vegetáriánus ételeket lehet kapni, de nemcsak indiai fűszerezéssel.
Ebédidőben 2 féle kedvezményes árú menüt lehet választani. Du. 2 órakor tértem be, ahogy a képeken is látható, már eléggé lefogyott a kínálat, de azért még volt mit enni. Én az olcsóbb menü mellett döntöttem, amely egy kis levesből, egy főételből és egy pohár rózsavizes limonádéból áll, mindez 990 Ft-ért. Én cukkinis dahlt választottam a levesek közül (ezen kívül volt még gyümölcsleves is). Főételként pedig cukkinis-ceruzababos-burgonyás szabdzsit bulgurral. Többféle zöldséges pakorát lehet kapni.
Minden finom volt, nem volt túl fűszeres és egyik étel sem volt csípős. A bulgur egy kicsit íztelen volt.
A vegánok részére is többféle ételt kínálnak, a desszertek pedig cukormentesek, ezeket most nem kóstoltam. 2 fiatalember szolgál ki, akik nagyon kedvesek és részletesen elmondták az egyes ételek összetevőit. A hely tiszta, barátságos. Az ételeket önkiszolgáló rendszerben a pultnál kell kérni. Bár a hely kicsi, de elég sok asztal van, kényelmesen le lehet ülni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Ganga Vega Ételbár Budapest - BelsőGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - BelsőGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Külső képGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - EgyébGanga Vega Ételbár Budapest - BelsőGanga Vega Ételbár Budapest - BelsőGanga Vega Ételbár Budapest - BelsőGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/italGanga Vega Ételbár Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
82.294 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással