Felújított, fiatalos büfé a Római parton, amely dekorációjában a tengerpartot, de legalább egy balatoni strandot idézett meg. A pultnál kell rendelni és fizetni, nincs asztalszerviz. A sétány Duna felőli oldalán van egy viszonylag nagy, több asztalos teraszuk, ami igazán hangulatos. A terasz tetszett meg alapvetően, ezért is álltunk meg itt.
Ételek terén afféle strandételeket kínálnak, de ebből elég sokfélét: lángos (1200-2400 Ft), grillezett húsok - mustáros tarja, zöldfűszeres csirke (2500-3500 Ft), sült kolbász, hamburgerek, hekk (820 Ft/10 dkg), pelmenyi - orosz töltött tésztaétel (2490-4990 Ft/ db számtól függően), csvart fagylalt, palacsinta. A "gasztro" elnevezést egy kissé félrevezetésnek éltem meg, mert az ételek nem mennek gasztonómiai élményszámba. A mosdójuk borzasztó elhanyagolt állapotú, büdös és koszos volt, ezért vagyok kénytelen a tisztaság pontszámot ennyire lehúzni. Rozé fröccsöt és csapolt sört ittünk (Dreher Gold), valamint megkóstoltuk a pultos által ajánlott kecskeméti birspálinkát, ami őszintén szólva nem volt valami meggyőző. A rozé is alsó kategóriásnak bizonyult, pedig a szintén a pultos srác által ajánlott drágábbat kértük. Nálam ez összességében csak 3 pont.