Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A macska bűvöletében

Gatto Macchiato Gasztrokávézó BudapestGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kifejezetten kedves hangulatú, fiatalos, barátságos prémium kávézó a 11. kerületi "egyetemi negyedben", egy saroképületben, nem meglepő módon pénteken kora délután a galériaszint tele volt egyetemista fiatalokkal, akik a hétvége előtt betértek egy jó kávé mellett szusszanni kicsit az iskolahét végén.
A pultos finom hangú, udvarias, visszafogott fiatalember. Egyébként ez a magyar 42 pörkölő "újhullámos" kávézója. Gatto Macchiato, azaz "Foltos macska" nemcsak egy jól hangzó olaszos szlogen, hanem a tulajdonos hölgynek valóban van egy foltos bengáli macskája (legalábbis ezt olvastam), egyébként a tulajdonos hölgy is feltűnt később a pultban, nagyon is meglátszik a hely hangulatán, működésén a tulaj figyelő gondos szeme, jelenléte.
Étel-italfronton az olasz vonalat képviselik: kitűnő olasz tiramisu (ami mindemellett még gluténmentes is!), olasz péksüti alapú szendvicsek (ciabatta, focaccia, ilyen-olyan kencék, szalámik), borok. A déli menüről már lecsúsztam, 2 fogás 2200 Ft, de lehet külön is kérni a levest, illetve főételt. Gyakran van valamilyen tésztaétel. A FIRST Craft kézműves söreit tartják palackozva.
A remekbe szabott eszpresszó tejjel 480 Ft-ba került.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Gatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étlap/itallapGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Külső képGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étlap/itallapGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étlap/itallapGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - BelsőGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - BelsőGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Étel/italGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - MosdóGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - MosdóGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - BelsőGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - BelsőGatto Macchiato Gasztrokávézó Budapest - Belső

Gatto Macchiato Gasztrokávézó további értékelései

2019.11.15barátokkal
A Gatto Machiatotol többet vártam, főként a kiszolgálás szakszerűségének és lelkességének tekintetében. De ha ezt nem is kaptam meg, alapvetően jó élmény volt a hely. A pultos hölgyet el lehetne küldeni egy italismereti kurzusra, kérdéseinkre nem tudott válaszolni. Viszont igyekezett, amit...
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval