Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csodás hely

Gdansk Könyvesbolt & Büfé BudapestGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest a térképen

Kiváló 2016. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ember azt hinné, ha állandóan ott jár egy bizonyos környéken és nyitva tartja a szemét, akkor elképzelhetetlen, hogy ne akadjon bele egy olyan helybe, mely izgalmas és vonzó. Nos, mégis megtörténik ez időnként.
A minap a La Nube nevű remek helyről igyekeztünk párommal a Móricz Zsigmond körtéri megálló felé a Bartók Béla úton, miközben figyelmesek lettünk egy meglehetősen eredeti, izgalmas, kívülről is vonzó helye, mely a Gdansk nevet viseli. Bár már mindkettőnknek sietős volt a dolga, nem volt kétséges, hogy ide még bemegyünk. Kérdeztük is a kedves pultos hölgyet, hogy ugye nemrég nyitottak, mire a legnagyobb meglepetésünkre közölte, hogy több mint egy éve nyitva vannak.
No de jobb később betérni valahova, mint egyáltalán.
Kértünk egy gombalevest (560 ft), egy tengerszemet (250) meg némi bio gyümölcslevet (250/dl). Volt legyen kézműves sörük, de én már akkor inkább pihentetni akartam a szervezetem a párom meg nemigen iszik alkoholt.
A tengerszem pácolt hering aszalt szilvával meg ezzel-azzal, egy szépecske falat. A gombaleves nem nyert meg, de annyi baj legyen. Nagyon vágyom ide vissza, első alkalommal vissza is térek, annyira megnyerő itt minden: a közönség, a hangulat, a kiszolgálás, az árak és a választék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (6)
Gdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - BelsőGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - Étlap/itallapGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - BelsőGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - Étel/italGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - Étel/italGdansk Könyvesbolt & Büfé Budapest - Külső kép

Gdansk Könyvesbolt & Büfé további értékelései

2017.08.16egyedül
Kiváló
Nehezen észrevehető, szerényen megbúvó portál a Bartók Béla úton, közelebb a Móriczhoz, mint a Gellért térhez. Csak délutáni nyitvatartás. Lengyel könyvek, folyóiratok és művészeti kiadványok mellett a lengyel gasztronómia jeles képviselői. Többféle bio gyümölcslé, lengyel vodka, Zubrowka,...
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval