Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Feldobox Családi Móka

Gelateria Pomo D'oro BudapestGelateria Pomo D'oro Budapest a térképen

Kiváló 2018. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kizárólag ezt a helyet találtuk mindannyiunk számára elfogadhatónak a 100 élményből, amit a Feldobox Családi Móka ajándékcsomag kínál. A többi ami érdekelt volna túl messze volt, vagy csak a család felének jelent szórakozást. Egy ilyen csomag 12000 Ft körüli összegbe kerül, ajándékba kaptuk ezért fordulhatott elő, hogy életünk legdrágább fagyizásán vettünk részt.
A hely remek, az alkalmazottak figyelmes vendéglátók, a fagyi finom, a kávé olasz, a gyümölcslé friss és gyümölcs ízű, de valahogy nem éreztük, hogy megérte. Arra jutottunk, hogy nekünk az olcsóbb fagyi is tökéletesen megfelel. Értem, akik szeretik ezt a helyet, de mi kizártnak tartjuk, hogy ismét vásároljunk itt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Gelateria Pomo D'oro további értékelései

2022.08.15családjával
Kiváló
Budapesten jártunk és rátaláltunk erre a cukrászdára! Hála! Finomabbnál finomabb fagylalt kínálatok nem is tudtuk melyiket kóstoljuk meg,hát az adagról nem is beszélve óriási! Tipp topp üzlet kedves kiszolgálás,csak ajánlani tudom aki arra jár ne hagyja ki!
2019.07.11kollégákkal
Kollégáimmal a belvárosban akadt hivatalos elfoglaltságunk, egyik kollégám javaslatára mentünk ide fagyizni, a hely mindannyiunk előtt ismert volt. A fagylalt választék elég bőséges, kivéve a cukormentes változatot, ebből csak egy féle, csokoládé volt. Ez más jó nevű helyekhez képest elég karcsú....
2018.07.30családjával
Gyenge
Ha már a cégcsaládhoz tartozó divatos étterem alulmúlta várakozásainkat, gondoltuk, vigasztalódunk a túloldalon lévő cukrászdával. Ennek még az ittjártamon is jobb a híre, mint az étteremnek. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi bejegyzés is több mint egy éves. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és sok...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval