Ami először eszembe jutott, az a luxus, peregtek a dollárjelek a szemem előtt, megtippelni sem tudnám, mennyibe kerülhetett mindez, minden esetre nagyon komoly pénzek lettek ide beépítve. Hogy megtérül-e ez a jelentős beruházás, azt majd a jövő dönti el, minden esetre a hely teljesen ismeretlennek tűnik a nagyközönség számára, én nem hallottam, nem olvastam a nyitásukról, véletlenül keveredtem erre. Így nem véletlen, hogy más vendég nem volt rajtam kívül péntek kora délután. Ha jól tippelem, a név a tulajdonosok két kutyájának a nevét jelentheti, legalábbis az egyik pulton lévő fotóból jutottam erre a következtetésre. Az itallap mondhatni a szokásos, trendy kávéitalok és egyéb forró italok, de tartanak alkoholt is, pl. pár olasz bort. Az étlap egyszerűbb, bisztrós ételeket tartalmaz, de van pár izgalmasabb fogásuk is. A magyaros mellett a francia fogások némi túlsúlyt mutatnak, pl. Ratatouille tükörtojással (4890 Ft), de van bundáskenyér is (4390 Ft) felturbózva. A szezonális ajánlatban paszternák krémleves (2590 Ft), ázsiai kacsacomb sötőtökkel (5390 Ft), túrógombóc, mákos nudli bukkant fel. Orzo salátát (3590 Ft) ettem, ami egy mediterrán húsmentes tésztasaláta zöldségekkel, sütőtökkel, karamellizált gyümölcsökkel, rukkolával. Kellemes volt, elég kiadós, de nem egy gasztronómiai kihívás. A kötelező szervizdíj +12%. Automatikusan, kérés nélkül hozott a pincér hölgy egy palack vizet az asztalomra. Ez pozitívum. Összességében egy kicsit szürreális élmény volt itt lenni, nincs élet a helyben. Olyan volt ez, mint egy drága üres szalon, kifinomult berendezéssel, de élet nélkül. 4 pont.