Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebéd Gizinél

Gizi Gastro Bar BudapestGizi Gastro Bar Budapest a térképen

2023. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. december 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy korábbi vendéglátó hely megüresedett helyén nyitott meg a Gizi Gastro Bisztró, egy igazán korrekt, finom ételeket kínáló étkezőhely, amely többet nyújt, mint egy menzás jellegű önkiszolgáló étkezde, ugyanakkor árai tekintetében még a kedvezményesnek hirdetett menük árai is belvárosiasok. Helyileg az V. kerületben találhatóak, kb. félúton a Bazilika és az Arany János utca között, de a Dunakorzó is csak 1-2 perc gyalogosan. Kilépve láttam, hogy voltaképpen a CEU épületével szemben vannak, szóval onnan azért tud ide fizetőképes vendégkör érkezni, ők biztos nem találják drágának, ahogyan a külföldi turisták többsége sem.
Modern berendezésű, 2 szintes galériázott belső tér, melyben a fehér az uralkodó szín. A pultnál kell rendelni és fizetni, utána az étel elkészültét kis csipogó jelzi.
Egész nap lehet reggelizni, a legkomplexebb brit és amerikai reggelik több mint 4000 Ft-ba kerülnek /ital nélkül. A napi ebédmenü 2 fogásos, 3950 Ft-ért a főétel mellé vagy egy levest vagy bármely desszertet kérhetjük. Szintén választható a köret. Szóval van rugalmasság a rendszerben, ez szimpatikus. Az ételek mind vonzóan néztek ki, és ízre is finom volt, jó fűszerezés és készültségi fok. Szintén nem tartalmaz italt a menü. A szintén jó kinézetű panini és bagel szendvicsek 1750-2150 Ft-ba kerültek, hidegen vagy akár grillezve. Ha nem a menüt választjuk, a gulyásleves is majdnem 3000 Ft, míg a főételek ára 3500-3800 Ft között alakul, BBQ pulled pork, grillezett Camembert sajt, csirkepörkölt galuskával és savanyúsággal, bécsi szelet volt ottjártunkkor a kínálatban. Én grillezett csirkecombot ettem tepsis burgonyával és friss vegyes salátával. Desszertként szilvás pitét, ami nagy adag volt, finom és sok töltelékkel, de a tészta egy kicsit szárazra sikerült.
Egyes asztaloknál volt vizeskancsó és poharak, de nem mindenhol, és nem volt egyértelmű, hogy ez ingyenes szolgáltatás-e vagy fizetni kell-e érte pluszban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Gizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - MosdóGizi Gastro Bar Budapest - MosdóGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - BelsőGizi Gastro Bar Budapest - Étlap/itallapGizi Gastro Bar Budapest - Külső képGizi Gastro Bar Budapest - Külső képGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - Étel/italGizi Gastro Bar Budapest - Külső képGizi Gastro Bar Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
102.240 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval