Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Whisky elvitelre

Good Spirit Bar BudapestGood Spirit Bar Budapest a térképen

2021. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. december 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Abban az időszakban jártunk itt, a már nem is tudom, hányadik hullám idején, amikor éjszaka kijárási tilalom volt, és este 11-ig haza kellett érnie mindenkinek. Ez volt a kisebb túránk utolsó helyszíne, és fél 11-kor olyan teltház volt, hogy csak a pultnál tudtunk megállni, de már csak elvitelre kaptunk 1-1 italt. Ezt igazából nem is bántuk, hiszen az időfaktor számunkra is korlátozó tényező volt.
Ez a több éve működő whisky és koktélbár arról nevezetes, hogy több, mint 500 féle tömény italt tartanak. Gin+tonicból vagy 25 féle kapható! A hely a 2006-2007 táján indult Whisky Net családi vállalkozás webshopból nőtte ki magát, akik prémium kategóriás whiskykre specializálódtak.
A pultos úriember hívta fel a figyelmünket, hogy visszaváltható 500 Ft-os áron csinos üvegbe kaphatjuk meg az italunkat, amit akár vissza is váltanak, ha később visszavisszük (megtartottuk).
A beltér az L alakú pult köré csoportosul, de igazából a tömeg, ami megragadt bennem, no meg a töméntelen sok palack mindenütt, ez uralja a teret.
Választásunk a Hazel Berry és a Boulvardier fantázianevű koktélokra esett. Előbbi Koval Cranberry, Frangelico, áfonyalé, grépfruit lé, gránátalma (3000 Ft), míg a másikban Bourbon whisky, Campari, vermouth és narancs juice volt (3.400 Ft). Amúgy a választásban rábíztuk magunkat a baristára, mert ebben a hatalmas választékban én a magam részéről nem igazán tudtam eligazodni. Meg a whiskyt sem igazán szeretem.
De a hely kellemes volt, mondjuk mínusz a tömeg, úgy élvezetesebb lett volna. A két ital pedig igazán különleges, izgalmas, bár nekem a Camparis fanyar kevésbé jött be.
Van a járdaszegélyen egy kis kiülős teraszuk is.
Résztvevő volt a hely a budapesti whisky túrának is (2021. május 15-16.) amely 6 helyszínt ölelt fel, természetesen mindenhol lehetett jó pár extra whiskyt kóstolni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (23)
Good Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - EgyébGood Spirit Bar Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
06.06-09.30.
Thermal Panzió Igal
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!