Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehúztak

Gourmet Delicate BudapestGourmet Delicate Budapest a térképen

Gyenge 2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 13. kerület Vizafogó részén, a Párkány utcai tízemeletesen aljában található gourmand delikátesz, kávézó és bisztró. A pultban főleg olasz felvágottak, szalámi, sonka, sajtok sorakoznak, több 5 jegyű árfekvésben. Ezeket kimérve, elvitelre is meg lehet vásárolni. Bár a bejárat előtti kiírás szerint egy kávé (Lavazzát főznek) és egy szendvics 680 Ft-ba került, én több mint 1300 Ft-ot fizettem egy cappuccinoért és egy előző napi magos croissant-os sonkás szendvicsért. Hogy ez az ár hogyan jött ki, rejtély számomra, de nem volt kedvem leállni vitatkozni, főleg miután már megettem, megittam mindent. Annyit bírt mondani a kiszolgáló hölgy, hogy az összetevőket dekára lemérik (egy előre összeállított szendvicsben, amit nem is én állítottam össze??) Blokkot nem kaptam.
A benti részben magasított fonott bárszékek, kint kis terasz. Ilyen árak és kiszolgálás mellett talán nem meglepő, hogy más vásárlót/vendéget nem láttam, miközben a közeli szomszédos kávézó-cukrászda szinte tele volt. (Nem egyszeri alkalom alapján, többször megfordulok a környéken, de ide többet nem. A tanulópénzt megfizettem).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Gourmet Delicate Budapest - Külső képGourmet Delicate Budapest - Külső képGourmet Delicate Budapest - Étel/italGourmet Delicate Budapest - BelsőGourmet Delicate Budapest - Étel/italGourmet Delicate Budapest - Étel/italGourmet Delicate Budapest - Étel/italGourmet Delicate Budapest - Külső képGourmet Delicate Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Újra vár a balatoni nyár
Újra vár a balatoni nyár
07.01-08.31.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
236.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!