2025. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. június 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Újonnan nyitott, fiatalos, modern reggeliző a Király utca közelében, ami már a bulinegyed része, de azon belül az egyik kevéssé forgalmas mellékutcában található. Szerintem nem igazán jó a láthatósága, marketing hirdetést sem láttam róluk. A hely alapterülete meglepően nagy, nem tudom, mekkora itt a potenciális vendégszám, minden esetre amikor itt jártam, illetve amikor elmentem a portál előtt több alkalommal is, akkor eléggé kongott az ürességtől. A hely érdekessége számomra, hogy egy régi jó ismerősöm készítette a fantasztikus belső dekoráció festményét, nagy méretű színes lányportrékat. Ezek igazán feldobják és ellen pontozzák a beltér hodály jellegét. A pultnál kell rendelni, a konyhai részen távol-keleti vendégmunkások vannak, a főnök viszont magyar. Feltételezem, a környéken nagy számban megszálló air B&B-s fiatalok a célszegmens, a hét 5 napján csak 9-16 között tartanak nyitva.
Péksütemények terén croissant és mini kalács, saláták, levesek, pizza, szendvicsek, toast, vannak reggeli kombinációk, menük is. Árban drágának találtam, de ahogy elmondtam, nem is a magyar közönséget célozzák meg. A Latte Macchiato kellemes volt, 1450 Ft-ba került.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (3 db)
Green Gourmet további értékelései
2024.12.20egyedül
![]()
Harmadszor járok itt... egyszer észrevettem, le is fényképeztem, fotó valahogy nem akar ide felkerülni. Azután izgatottan eljöttem kedden, hogy akkor majd eszem... sötét némaság, hétfőn-kedden zárva van... de nem fognak ennyire ki rajtam, csütörtökön megint itt ügyeskedtem, hát Istenem, azért van...
Alfa Hotel Miskolctapolca
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval