Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem elég, hogy finom, legyen egészséges is

Green Life Bakery BudapestGreen Life Bakery Budapest a térképen

Kiváló 2023. februárban járt ittÉrtékelt: 2023. március 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2020-ban speciális pékségként alapították meg a céget. Mindenféle mentes pékárut sütnek az étel intoleranciában szenvedők igényeit figyelembe véve, értem ezalatt a cukor-, tej-, laktóz-, gluténmentes, vegán és vegetáriánus dolgokat, továbbá inzulin rezisztencia-barát termékeik is vannak, valamint közös jellemzőjük, hogy adalékanyagmentesek. A Green of Flours lisztkeveréküket otthoni sütéshez is meg lehet vásárolni.
A hely túlmutat, túlnőtt egy klasszikus pékségen, inkább egy kis otthonos bisztró benyomását keltette. Kifejezetten baba- és gyerekbarát a hely, játszósarokkal. Érkezésemkor két kisgyerek már gondosan lebontotta a berendezés egy részét, amíg az anyukák kedélyesen kávéztak és beszélgettek. Több asztalnál le lehet ülni a beltérben, és nyárra kiülős terasszal is készülnek majd.
Az édes és sós péksütemények mellett kínálnak szendvicseket, elég sokféle süteményt, tortát, kekszet, meggyes és almás pitét.
Kiváló minőségű Beans by Bányai kávét főznek, a kávét szintén lehet vásárolni csomagban otthoni főzésre is.
A pultban szépen sorakozó finomságok előtt színes körök, illetve rudak jelzik, hogy mit és mit nem tartalmaznak, így könnyű eligazodni. A torták, sütemények szeletára 1000-1500 Ft között alakul, ami azért nem kevés.
Újdonságként kínálnak napi levest is.
Ez ottjártamkor sütőtök krémleves volt pirított tökmaggal (790 Ft), sajnos csak papírpohárban, de legalább rendes fém kanállal lehetett helyben enni. Majd utána egy mindenmentes aranygaluskás csigát ettem, amiben diós-vaníliás krém volt (920 Ft volt a teljes ára, de kedvezményesen 782 Ft-ba került).
Kiszállítást is vállalnak, nemcsak Budapesten, de több környező Pest megyei településre is, igaz, elég magas a minimális rendelési összeg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Green Life Bakery Budapest - Külső képGreen Life Bakery Budapest - Étlap/itallapGreen Life Bakery Budapest - Étel/italGreen Life Bakery Budapest - BelsőGreen Life Bakery Budapest - Étel/italGreen Life Bakery Budapest - BelsőGreen Life Bakery Budapest - Étel/italGreen Life Bakery Budapest - BelsőGreen Life Bakery Budapest - BelsőGreen Life Bakery Budapest - Étlap/itallapGreen Life Bakery Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Napfény Zalakaros - Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
2024.09.01-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.830 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval