Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Autentikus thai ízek Angyalföldön

Green Thai Étterem BudapestGreen Thai Étterem Budapest a térképen

2016. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több mint 10 éve minden héten egyszer járok a Tisza utcába, ennek ellenére elég sok időnek kellett eltelnie, mire a Green Thai Étterem létezése feltűnt. Pedig többször parkoltam szinte a bejárat előtt. Nincs agyonreklámozva a hely, az biztos. Az elhelyezkedése sem túl kedvező, ez a környék már nem túl bizalomgerjesztő, alig van gyalogos forgalom, és az utcaszintről egy pincébe kell leereszkedni a lépcsőn.
A belső tér hangulatos, de meglehetősen puritán. Vannak normál székes asztalok és magasított pultos, bárszékes ülőhelyek is. Az ételeket egy légtérben, látványkonyha szerűen készítik el. Ez nem gyorsétterem, nem előre elkészített ételek közül lehet válogatni, hanem frissen sütik a húsokat és a tésztaételeket, bár feltételezem, a levesek már előre meg vannak főzve.
Ottjártamkor a normál étlap mellett időszakos kínálatot is meghirdettek, én ezek közül választottam currys csirkenyársat rizzsel és mogyorómártással, amelyhez 690 Ft-ért lehetett levest és teát választani. A leves kókusztejes hideg gyümölcsleves volt egzotikus gyümölcsökkel (valószínűleg részben konzervgyümölcs felhasználásával). A fogások nagyon finomak, autentikusak, különlegesek voltak és az adagok is kiadósak. Mivel kis adag ételt nem készítenek, a rizs és csirkenyársak egy részét hazavittem, amit már nem tudtam megenni. A gyerekeknek is nagyon ízlett otthon.
Nem olcsó hely, inkább középkategóriásnak mondanám, hiszen 3000 Ft-ot fizettem. Bankkártyát elfogadnak, szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Green Thai Étterem Budapest - Étel/italGreen Thai Étterem Budapest - Étel/italGreen Thai Étterem Budapest - BelsőGreen Thai Étterem Budapest - BelsőGreen Thai Étterem Budapest - BelsőGreen Thai Étterem Budapest - Belső

Green Thai Étterem további értékelései

2015.07.24a párjával
Átlagos
Dicsért, kedvelt thai étterem, látványkonyha - nekünk mégsem hozott katarzist.Egy félszuterén helységbe kell lemenni, ami eléggé szűkös - az ember nem is tud mást tenni, mint közel lenni a szakácsokhoz: ez persze lehet pozitívum is. Az ételek tényleg a szemünk előtt készültek, kellemesek voltak,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval