Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes benyomások

Grey Goose Restaurant & Bar BudapestGrey Goose Restaurant & Bar Budapest a térképen

Átlagos 2019. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dining City Országos Étterem Héten általában olyan éttermet választunk, ahol még nem jártunk. Most a Grey Goose mellett döntöttünk, az élmény vegyes volt.
Francia hallevest ettem, többféle kagylóval hallal és rákkal, tartalmas volt és jóízű. Kifogástalan volt a kacsamell is, a zellerből, cukkiniből és gombából álló grillezett zöldségágy pedig egyenesen pompás. A bazsalikomos panna cotta telitalálat, üdítő íze jó levezetése volt a menüsornak.
A párom már nem járt ilyen jól. Az előétel, a grillezett camembert és kecskesajt bulgurral tökéletes volt, a főételben viszont a hátszín rágós, az áfonyás rizottónak nevezett köret élvezhetetlenül száraz, kemény és túl édes. Az étel legélvezhetőbb része a háromféle répa volt, hát ennél azért többet vár el az ember egy országos megmérettetésen.
Kora este vacsoráztunk, még kevés volt a vendég, így kényelmesen ehettünk. Az asztalok olyan közel vannak egymáshoz, majdhogynem össze vannak tolva. Nem tudom, mindig ilyen zsúfolt-e a terem, vagy csak ezen a héten, a sok foglalás miatt rendezték be így. Egy gyorsétteremben, futás közbeni ebédhez elmegy, de egy romantikus vacsorára biztosan nem ülnék be egy ilyen helyre a párommal.
A kiszolgálás kedves és viszonylag gyors volt.
Szerencsétlen pincérek sokat szenvednek a lapostányér helyett alkalmazott palakő lappal. Biztosan nagyon menő, vagány meg trendi. A vendég egyen szépen, lassan, kulturáltan, apró falatokat vágjon, és akkor nem pöcköli le az ételt a lapról. De a pincérnek letenni a lapot az asztalra úgy, hogy egy picit se billentse meg, és a dekorációként alkalmazott, művészien elrendezett bogyós gyümölcsök ne guruljanak szanaszét, hát az nem könnyű feladat. :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Grey Goose Restaurant & Bar Budapest - BelsőGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/italGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/italGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/italGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/italGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/italGrey Goose Restaurant & Bar Budapest - Étel/ital

Grey Goose Restaurant & Bar további értékelései

2016.01.16egyedül
Kiváló
Amikor Grey Goose nevű helyre bementem, bevallom őszintén, nem tudtam még, hogy ez egy magasabban jegyzett vodkamárka. Később, különösen a Matrjoskás látogatásom után ez már világossá vált. A beltér elegáns, modern, ugyanakkor bizonyos mértékig otthonos is, mindenképpen megnyerő. Gondoltam...
2015.03.11kollégákkal
Kiváló
Hétköznap ebédidőben tértünk be ebédmenüre. Teltház volt, az emberek egymásnak adták a kilincset és a helyet az asztaloknál. Nagyon jó ár-érték arányú és emellett kifejezetten finom és kreatív ebédmenüt kínálnak. 2 fogás 990 Ft, szervizdíj nincs. A 3 féle levesből a joghurtos tandoori...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval