Nagyon finom volt a töltött csirkecomb rizzsel. Ajánlani tudom a helyet. :) A felújítások miatt nehéz megközelíteni az éttermet. De majd csak végeznek a munkálatokkal. Furcsa, hogy egy nagy plázában ilyen lassan halad a burkolat felújítása.
Úgy alakult, hogy a Westend „gyors-során” kellett vacsorát találnom - elvitelre. Nem egyszerű mutatvány a sok egyen-kaja között találni valami mást. A Grill – Landnál sikerült szokatlan, de csábító dolgokat találnom. A választás győztese a juhtúrós sztrapacska lett, marhapörkölttel feljavítva.
Finom volt a juhtúró és a sztrapacska is, féltem, hogy a marhapörkölt megbuktatja az összhangot, de szerencsére csalódtam. Kellemes volt az összhang. Ok, nem életem marhapörköltjét ettem, de teljesen vállalható kombót alkottak. Ha nem számoltak volna fel 90 forintot egy szatyorért – amit nem láttam kiírva – akkor egészen kellemes emlékeim lennének.
A Westend aluljáró szintjén található számos önkiszolgáló gyorsétterem egyike, kb. középtájékon a folyosón. Mivel a közelben lakom, több alkalommal vásároltam már itt ételeket, leginkább elvitelre. Igazából nem nyújt semmi különlegeset vagy érdekeset a Grill Land, nagyjából ugyanazok vagy hasonló ételek kaphatóak itt is, mint a szomszédos hasonló helyeken.
Amiket általában az átlagemberek kedvelnek, grillezett és rántott húsok körettel, gyros tál, hamburger, effélék. Árban az elfogadhatóak közé tartozik, és a frissességgel nem volt még soha problémám, annak ellenére, hogy az ételek jó részét előre elkészítik, majd elhelyezik az üvegpult mögé, és innen lehet választani. A húsos főételek 1390-2190 Ft között alakulnak, de van ennél kedvezőbb árú napi ajánlat is 1090 Ft-ért. Ettem már itt grillezett csirkemellet, bécsi szeletet, rántott sajtot, székelykáposztát is. Mennyiségben számomra 1 adag több annál, mint amit meg tudnék enni, ezért is célszerűbb számomra az elvitel. No meg azért is, mert szívesebben eszem rendes tányérból és evőeszközzel, mint műanyaggal, műanyagból.