Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Messziről elkerülendő!

GURU Étterem - Árkád BudapestGURU Étterem - Árkád Budapest a térképen

Szörnyű 2018. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. december 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Fél óráig ültünk az asztalnál és vártuk, hogy valaki megkérdezze mit kérunk.
Végül meguntuk nézni az előttünk ott ülők otthagyott ételmaradékát és visszatettük a pultra a használt tányérokat poharakat és evőeszközöket.
Aztán a pultnál megrendeltük az ételt és az italt (a blokkot persze nem adták ide, mert már baromi rutinosak). Újabb 45 perc telt el, mire kihozták a kihűlt, íztelen, száraz óriáspalacsintát. Ekkor kértem el először a panaszkönyvet. A limonádé még váratott magára. Evés után kértük, hogy hozzák ki legyenek szívesek a másfél órával ezelőtt megrendelt limonádékat és a panaszkönyvet. 2 perc múlva jött vissza a lány és megkérdezte milyen limonádét rendeltünk, majd felajánlott egy ingyen kávét (vicces).
Harmadszor is kértem a panaszkönyvet, de még mindíg semmi.
Újabb 2 perc múlva egy másik hölgy kihozta a limonádékat, persze nem egészen olyat amilyet kértünk, de emiatt már a szemem sem rebbent.
Negyedszerre a pultnál kértük a panaszkönyvet, ekkor közölték, hogy NEM ADJÁK KI NEKÜNK, mert "nem jogos" a panaszunk. És persze a nevét sem mondta meg a "vezető", (mondjuk én tükörbe sem tudnék nézni a helyében, úgyhogy ez nem lep meg).
Arrogáns, lekezelő, szánalmas társaság...
Még szerencse, hogy nem egy ilyen "vezető" dönti el, hogy melyik panasz jogos és melyik nem, mert erre ott a fogyasztóvédelem. Így jártak!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű

GURU Étterem - Árkád további értékelései

2019.01.01egyedül
Szörnyű
Crux értékelését elolvasva egy kicsit jobban érzem magam én is. Nem 1-2 étteremben fordultam már meg életemben, ezen belül az Árkád Bevásárlóközpont vendéglátó egységeinek többségét is kipróbáltam már. Az alsó szinten a többi gyorskajáldától némiképp elkülönülve, azokkal szemben, kissé...
2018.12.27a párjával
Gyenge
Az árkádi GURU feleségem kedvenc helye - volt, eddig sokat járT ide, én meg vele, bár én már korábban sem annyira kedveltem a helyet, sem a szűkössége, sem kajaválasztéka nem fogott meg sosem. Úgy tűnik ugyanakkor, az előző értékelő esete nem egyedi, ugyanis az elmúlt hónapban mi is többször...
2017.03.23a párjával
Átlagos
A GURU feleségem nagy kedvence, nekem nem annyira jönnek be a gyorsétteremlánc (persze nem tudom mennyire lánc, eddig az Arénában és az Árkádban találkoztam velük) által kínált ételek. Mi salátákat, tortillákat, és különböző tálakat szoktunk enni, utóbbira a (nekem) kevés hús, és a mindenféle...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval