Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Még mindig kedvenc

Häagen Dazs - WestEnd City Center BudapestHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest a térképen

Kiváló 2016. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csúcsminőségű amerikai fagylalt, csillagászati árfekvésben. Hiába a kedvencem, ár-érték arányban egyszerűen nem reális.
Az Aréna Pláza után a Westend emeleti szintjén is nyitottak egy fagylaltozót, szeparált leülős részekkel, kényelmes, igényes székekkel, távol a Westend alagsori etetős részétől.
Egy kuponos akció keretében a 2 gömb "csak" 990 Ft-ba került, az eredeti 1500 Ft körüli árhoz képest. Bármely 2 ízt lehetett választani, bár meg kell jegyezni, hogy az "étlapon" szereplő 24 ízhez képest a téli időszakban csak egy szűkített kínálat érhető el, kb. csak az ízek fele, ha jól emlékszem. Azért ezekből is sikerült választani, mindig próbálom az új ízeket kóstolni, de nem könnyű a döntés, mert amiket ismerek, azokról már tudom, hogy nagyon finomak.
Mango & Raspberry-t (a mangófagyiba málnaöntet van keverve) és az egyik új ízt, Dark Choocolate & Almonds-ot választottam, ez utóbbi tele volt pörkölt mandula és étcsoki darabokkal, egyáltalán nem édes. Mindkettő íz kiváló volt, egyik sem okozott csalódást.
A fagyikelyhek ára 2000 Ft körül vagy még afelett mozog.
A kiszolgálás itt sokkal barátságosabb és udvariasabb volt, mint az Arena Plázában, ott legutóbb kifejezetten undok volt a kiszolgáló hölgy.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Häagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - EgyébHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/ital

Häagen Dazs - WestEnd City Center további értékelései

2018.10.21egyedül
Korábban írtam már értékelést, de azóta nemcsak az idő telt-múlt, de több változás is történt. A 2. emeletről a mozihoz vezető mozgólépcső mellől leköltöztek a legalsó szintre, ahol a vendéglátó egységek többsége is található. Itt a mozgólépcső alján a folyosó közepén kikanyarítottak és...
Népszerű szállások a környéken
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.05-ig
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
82.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!