Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem hétköznapi fagylalt

Häagen Dazs - WestEnd City Center BudapestHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest a térképen

2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábban írtam már értékelést, de azóta nemcsak az idő telt-múlt, de több változás is történt. A 2. emeletről a mozihoz vezető mozgólépcső mellől leköltöztek a legalsó szintre, ahol a vendéglátó egységek többsége is található. Itt a mozgólépcső alján a folyosó közepén kikanyarítottak és körbekerítettek maguknak egy saját részt, a saját vendégek számára, ettől a folyosó ezen szakasza még szűkebb lett. Viszont nem az a nyugis, elkülönített kávézó hangulat, mint amit az emeleten tudtak biztosítani.
Egy adag (gombóc) majdnem 1000 Ft-ba kerül, bár igaz, a mérete is duplája egy normál gombócnak, 10-11 dkg, bár ránézésre-saccra adják, nem mérik le. Sajnos nem volt hajlandó 2 féle ízt adni a pultos hölgy, kóstolót viszont igen. Mondjuk ennyi pénzért talán belefér a keretbe.
Sokféle íz van, egyediek, különlegesek, egyik jobb, mint a másik, nehéz a választás. A tölcsér is egyedi, minőségi, vastagabb, nem az a vékony kis ostya, mint máshol, hanem ropogós, mint a Gerbeaud fagyizóban is. Végül a vanília-karamella-brownie kombinációt választottam. Mit ne mondjak, isteni finom volt!
Bár imádom a fagyijukat, eddig amit kóstoltam, egy sem volt hétköznapi, de az ára miatt számomra nem lehet hétköznapi esemény ide betérni fagyizni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Häagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étlap/itallapHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - EgyébHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - BelsőHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/italHäagen Dazs - WestEnd City Center Budapest - Étel/ital

Häagen Dazs - WestEnd City Center további értékelései

2016.01.13egyedül
Kiváló
Csúcsminőségű amerikai fagylalt, csillagászati árfekvésben. Hiába a kedvencem, ár-érték arányban egyszerűen nem reális. Az Aréna Pláza után a Westend emeleti szintjén is nyitottak egy fagylaltozót, szeparált leülős részekkel, kényelmes, igényes székekkel, távol a Westend alagsori etetős...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
29.387 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval