2024. májusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2024. október 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus külvárosi kiskocsma, a 80-as éveket idéző berendezéssel, amilyeneket leginkább vidéki kisvárosokban találni manapság, de történetesen Budafokon is van, íme. Ráadásul nem is egy eldugott helyen, hanem a kerületet átszelő főút mellett, a Magdolna Udvar közelében.
A pultban egy középkorú karakán hölgy szolgálta ki a vendégeket, akik többsége helyi lakos törzsvendég, inkább a középkorú, illetve idősebb korosztályból férfiak. A csapon Soproni és meggyes Mort Subite, ez utóbbi egy kicsit meglepő, de ezek szerint járnak ide fiatalok is, csak ők inkább estefelé, ez a fiatalok és a hölgyek által kedvelt sörféle. Üveges sörben többféle van, de érdektelen a sor, kizárólag mainstream fajták: Dreher Gold, Dreher Bak, Pilsner U., Arany Ászok, Steffl, Edelweiss búza, Soproni, Heineken, kis üveges Peroni, Gösser. Árban nincs nagy eltérés, 620-700 Ft közötti üvegárak. Az Edeleweiss 700 Ft volt, a csapolt meggyes, az én választásom 850 Ft. Tetszett, hogy a Mort Subite öblös saját márkázott poharába csapolták a sört. Hőmérséklete megfelelően hideg volt. Kötelező szervizdíj nincs, kiszolgálás és fizetés a pultnál. Mainstream rövidekből szolid választék.
Ételek nincsenek, hacsak a chipset és a ropit nem tekintem annak.
A beltérben több terem nyílik egymásból, ehhez képest az asztalok elég lazán állnak. Van egy kis belső kerthelyiség, nemcsak dohányosoknak.
Tipikus 3 pontos hely, de vállalható.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Habcsók Söröző további értékelései
2026.06.09egyedül
![]()
Na, ez volt az a hely, ahová bebotlottam az evés reményében, mert félrevezetésül azt írták ki rá, hogy vendéglő. Tán valamikor az volt. Kedélyes helyi erők innen irányítottak el az István tanyára, én meg ebéd után visszajöttem ide tovább kvaterkázni. Az átlagos külvárosi kocsmának átlagos...
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza