Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ízorgia és figyelmesség

Hachapuri Grúz Étterem BudapestHachapuri Grúz Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. május 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár Grúziában még nem jártunk, fiunk ajánlására látogattunk el az étterembe, így azt sem tudom mennyire autentikus a felhozatal.
Előzékeny fogadtatásban részesültünk, a pincér pont annyira volt vicces, vagy jópofa amennyire kell, egyáltalán nem volt tolakodó.
Ha valaki akar, az utcai részre is ülhet, mi maradtunk a belső teremben.
A választásnál a pincértől pontos válaszokat kaptunk minden ételről, majd elmondtuk kb mit szeretnénk, mire vágyunk és rábíztuk mit ajánl.
Grúz ünnepi lakomát ajánlott, és mivel négyen voltunk, két féle két személyes ilyen lakomát rendeltünk. Elmondása szerint grúz szakácsok, grúz alapanyagokból dolgoznak, így elvileg minden olyan mint Grúziában.
Nagyon finom ételeket kaptunk, bár már a felénél úgy éreztük hogy sok lesz, becsülettel végig ettük a sorozatot, ami valóban mind ízeiben, mind mennyiségében lakomának nevezhető.
A sokféle különleges íz, és a számunkra hol ilyen hol olyan országot idéző fűszerezés nagyon megfogott. Valóban változatos, és sokszor szokatlan, de jól összeférő ízekkel aromákkal találkoztunk.
Nem éppen olcsó mulatság ha az ember csak az étlap bal oldalát nézi, de ünnepeltünk, így ez számunkra kevéssé volt érdekes.
A hely kulturált, tiszta, a felszolgáló személyzet udvarias (bár többük grúz, így velük a társalgás nyelve angol), de mindegyikük előzékeny és figyelmes.
Végül jóllakottan, elégedetten, és némi hazavihető elemózsiával álltunk fel az asztaltól.
Feltétlenül ajánlom mindenkinek aki érdekes ízeket keres kellemes környezetben szervírozva.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Hachapuri Grúz Étterem Budapest - Étel/italHachapuri Grúz Étterem Budapest - Étel/italHachapuri Grúz Étterem Budapest - Étel/ital

Hachapuri Grúz Étterem további értékelései

2023.06.18barátokkal
Gyenge
Különleges alkalomból jöttünk el ide, barátném szülinapját ünnepeltük. Az általa rendelt vegán étel noha maximálisan megfelelt az elvárásoknak, az általam rendelt csirke mitsvadi az adagot illetően igencsak fél fogra sem elegendő, arról nem is beszélve, hogy az étlapon nem tüntetik fel, hogy...
2019.10.17egyedül
A régi helyükön évekkel ezelőtt, a nyitás után nem sokkal jártam. Az idei évben néhány méterrel odébb költöztek az Andrássy útról a Bajcsyra. Ez a hely talán annyiból előnyösebb, hogy pont a Bazilika mögött található, a gyalogátkelőnél. A széles járdára hosszú terasszal települtek ki. A beltér...
2018.03.21a párjával
Feleségemmel jártam itt. Nagyon kedves Kiszolgálásban részesültem. Kiderült, hogy grúz szakácsuk van, akivel oroszul jól elbeszélgettem. Kiváló volt a Harcho, ami egy fűszeres paradicsomos marhahúsleves. A fűszereket Grúziából hozzák és a szakács saját keverése. Érdekesen az acharuli fogások,...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval