duchemin étterem értékelései

Értékelései
9
27
67
80
1
0
35

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

duchemin értékelései

Nagyon jól eltalált ízek -

Johnny's Bistro Buda Budapest

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Másodszor voltunk itt családilag, egy szülinapot ünneplendő. Kicsit furán indult a dolog, mert a megérkezéskor a pultnál jeleztem asztalfoglalásunk, és a hölgy csak annyit mondott, a teraszon balra van az asztalunk. Elvártam volna, hogy odakísér és megmutatja.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsi, de barátságos, és jó hangulatú hely, a kiszolgálás szinte baráti. nem túl gyors, de ez betudható annak, hogy minden friss, viszont az előrendelés, vagy kiszállítás lehetősége is adott. A burgert magának állítja össze a vevő, a kínálat bőséges. minden jelölhető tételnél ott van az ár amennyiben feláras.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Nem jártunk meg itt, ezért a kiszolgáló ajánlatára a ház specialitását kértük. Kimondottan szaftos és ízletes hús jol átsütve baconnel és minden jóval, pirított pufiban, csak csiposet nem kertünk. Nagyon jó volt. Egyetlen hátrány hogy a nagy forgalom mellett elég kicsi a hely de ez kezelhető.
Megosztom
Sima hamburgerező a környékhez illendő kialakítással -

Firpo Burger & Bar Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Bár nem nyócker, az egész egy kicsit arra hajaz, és igaz a környék fejlődött az utóbbi években, azért a régi ( valamelyik ) átkos világ maradványait nem vetkőzte le teljesen. Maga a hambizó kicsi, szűk, és bár nagyjából igyekeznek a látványt fenntartani, sem a higiéniáról, sem a tisztaságról, illetve azok fokáról nem vagyok meggyőződve.
Megosztom
Felkészületlen, és iszonyú várakozás -

Korzó Coffee Tata

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
15 óra 42 perckor szerettünk volna rendelni, mikor is közölte a hölgy, hogy négyig nem vesznek fel rendelést mert nem érik utol magukat.
Kivártuk a négy órát, majd akkor közölte, hogy felveszi a rendelést de minimum 45 perc!
És ez nem lehetett volna előzőleg mondani????
Hogy az ember ne várjon fölöslegesen???
Felháborító a hozzáállás.
Megosztom
Majdnem átlagos, de nem éri el... -

Albatrosz Étterem Tata

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétfő munkaszüneti nap volt, és ezt a hétvégét Tatán töltöttük. Mivel a szomszéd burgerező egy órán belül sem tudott kiszolgálni, beültünk ide. Bár sokat nem vártunk, a kapott élmény bőven alul múlta a várakozást. Magát a helyet, egy vidéki kiskocsma-kifőzde keverékének tudnám leírni. A kiszolgáló kislány gyakorlatlan de nem is ez a baj.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hét végi ebédre ültünk be a családdal, egy ismerős ajánlására. Az étterem kialakítása barátságos, világos, a hely könnyen megközelíthető és van parkoló hely is a szomszéd utcákban. Asztalt foglaltunk teleonon, biztos ami biztos. Belépéskor fura volt, hogy a pincér nem kísért az asztalhoz csak az ajtóból oda mutatott hogy az lesz az.
Megosztom
Igazából be sem jutottunk -

Gombás Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 20.
Sajnos az értékelésből nem tudom kihagyni a pontozást. Szörnyűnek nem nevezném, de igen lesúlytó dolog, ha az ember zárás elúőtt egy órával betér, az étterem kong az ürességtől, és közlik, hogy zárva vannak. Ez egy részt nagy tiszteletlenség a vevővel szemben, más részt egyébként szabálytalan is, mert a meghirdetett rendes nyitvatartástól eltérő időpontokat előre jelezni kellene.
Megosztom
Poraiból feltámadt, de nagyon :-) -

László Tanya Étterem & Kávézó Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A László tanya régente egy általunk már többször látogatott műintézmény volt, de úgy láttuk egy időre bezárt, nem tudtuk kinyit-e még valaha. Most már egy jó ideje nyitva láttuk, ellátogattunk megint. Az enteriőr ugyanaz, az ételek hasonlóak maradtak.
Megosztom
Ízorgia és figyelmesség -

Hachapuri Grúz Étterem Budapest

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár Grúziában még nem jártunk, fiunk ajánlására látogattunk el az étterembe, így azt sem tudom mennyire autentikus a felhozatal. Előzékeny fogadtatásban részesültünk, a pincér pont annyira volt vicces, vagy jópofa amennyire kell, egyáltalán nem volt tolakodó. Ha valaki akar, az utcai részre is ülhet, mi maradtunk a belső teremben.
Megosztom
7 oldalon / 67 találat










TérképX