duchemin
1195560
Országjáró - 40 városban járt márFelfedező - 33 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Fotói
60 fotó
Itt járt már

duchemin adatlapja

111Értékelés
Bemutatkozás
Nagyon szeretek enni, de csak igényes, kitalált ételeket. Ez nem jelenti azt, hogy speciális összetevőkből, vagy különleges összeállításokat, nálam nagyon fontos az ízek harmóniája, legyen az fűszeres vagy kevésbé ízes összeállítás. Nem kell az evésnek nagy körítés, nincsenek nagy elvárásaim, de Én vagyok a vendég, elvárom, hogy korrekten kiszolgáljanak, a pénzemért. Tőlem lehet a hely egy sarki kolbászos, vagy éppen egy sok csillagos étterem, a kiszolgáló hozzáállása a fontos. Ugyanezt várom el a szálláshelytől is. A meghirdetett adatoknak megfelelő, tiszta, korrekt szállást várok el, rendes hozzáállással.
Így utazok, így járok étterembe
Sokat utazom az országban keresztbe-kasul, úgy üzleti mint magán utakon ( pl. kirándulás, pihenés ) és szinte mindig autóval. Megvannak a megszokott helyeim, amiket előnyben részesítek, ezekben évek óta nem csalódtam, de sosem zárkózom el új helyek, új ízek kipróbálásától. Egy-két dolog amit nem eszem, ezek a bogarak, a kagyló, a csúszó-mászók, és a csiga.
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Nagyétkű  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Kritikus
Regisztráció2013.06.30
Utoljára itt2023.01.09

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. június 19.barátokkal járt itt
Bár szó szerint Budapest másik végén lakunk, örömmel jövünk ide, mert az ételek mindig finomak, a hangulat kellemes (bele értve a felszolgálók hozzáállását, szeretem a vicces, de nem tolakodó stílusukat). Nem utolsó sorban, és lényeg, hogy NINCS kötelező SZERVÍZDÍJ! !
Átlagos 2022. június 19.barátokkal járt itt
Sokszor jártunk már itt (csak idén már legalább 3-4-szer), ezért külföldi vendégeinkkel ellátogattunk, mondván milyen jó kis hely ez. Végül hatalmas csalódás volt. Sokan voltak, de ez nem gond. Az első meglepetés. hogy a kínálat átalakult (pl eltünt a kenyérlángos), mondván elment a szakács és sok a vendég. MIVAAAN?
Kiváló 2023. január 5.a párjával járt itt
Igen jó konyhával, bőséges svédasztalos reggelivel, és tiszta szállással várja a vendégeit. Jól éreztük magunkat. A kiszolgálás udvarias, és az egész családias. Nem nagyok a terek, de pont elegendő mindenhol.
Felhasználó fényképei:
Stüszi Vadász Étterem Szeged - Stüszi Vadász Étterem Szeged - Stüszi Vadász Étterem Szeged -