duchemin étterem értékelései

Értékelései
9
28
70
86
1
0
35

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg duchemin értékeléseit!

Olvasd el duchemin étterem értékeléseit!

duchemin értékelései

Semmi különös, ha éhes vagy bemehetsz -

Zöldbéka Étterem Tiszafüred

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18.
Mutatós kis kajálda. Étteremnek nem nevezném, mert inkább strand büfé jellegű, kicsit pizzeriába hajló, igaz a nevük szerint is az. Elsőre jól néz ki, de a kiszolgálás nehézkes ( sok várakozási idő ), az ételek olyan drágák minimum mint a Balaton partján, de a minőség semmivel nem haladja meg egy kifőzdéét.
Megosztom
Most alulmúlták magukat. -

Royal Campus Étterem Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Külföldi ismerősünket meghívva a családdal elkölteni szándékoztunk egy jó ebédet a nevezett műintézményben, mivel már tüöbbször jártunk itt, és a tapasztalataink alapvetően pozitívak voltak. 2 nappal előre foglaltunk asztalt 7 főre, melyet nem sokkal később 8-ra módosítottunk.
Megosztom
A nincs-en mit lehet értékelni? -

Bádog Gundel Budapest

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Direkt megnéztem, a gugli szerint nyitva. Elmentem, nem közelről, és full be van zárva. Amíg kerestem mást a környéken a telefonon, legalább 8-10 ember járt ugyanúgy mint én, lepattantak a nagy semmiről. Pedig gondoltam kipróbálom az egekig magasztalt óriás bécsit vagy gordont. Hát nem... De nem is jövök erre többet fölöslegesen.
Megosztom
Nagyon jól eltalált ízek -

Johnny's Bistro Buda Budapest

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Másodszor voltunk itt családilag, egy szülinapot ünneplendő. Kicsit furán indult a dolog, mert a megérkezéskor a pultnál jeleztem asztalfoglalásunk, és a hölgy csak annyit mondott, a teraszon balra van az asztalunk. Elvártam volna, hogy odakísér és megmutatja.
Megosztom
2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsi, de barátságos, és jó hangulatú hely, a kiszolgálás szinte baráti. nem túl gyors, de ez betudható annak, hogy minden friss, viszont az előrendelés, vagy kiszállítás lehetősége is adott. A burgert magának állítja össze a vevő, a kínálat bőséges. minden jelölhető tételnél ott van az ár amennyiben feláras.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Nem jártunk meg itt, ezért a kiszolgáló ajánlatára a ház specialitását kértük. Kimondottan szaftos és ízletes hús jol átsütve baconnel és minden jóval, pirított pufiban, csak csiposet nem kertünk. Nagyon jó volt. Egyetlen hátrány hogy a nagy forgalom mellett elég kicsi a hely de ez kezelhető.
Megosztom
Sima hamburgerező a környékhez illendő kialakítással -

Firpo Burger & Bar Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Bár nem nyócker, az egész egy kicsit arra hajaz, és igaz a környék fejlődött az utóbbi években, azért a régi ( valamelyik ) átkos világ maradványait nem vetkőzte le teljesen. Maga a hambizó kicsi, szűk, és bár nagyjából igyekeznek a látványt fenntartani, sem a higiéniáról, sem a tisztaságról, illetve azok fokáról nem vagyok meggyőződve.
Megosztom
Felkészületlen, és iszonyú várakozás -

Korzó Coffee Tata

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
15 óra 42 perckor szerettünk volna rendelni, mikor is közölte a hölgy, hogy négyig nem vesznek fel rendelést mert nem érik utol magukat.
Kivártuk a négy órát, majd akkor közölte, hogy felveszi a rendelést de minimum 45 perc!
És ez nem lehetett volna előzőleg mondani????
Hogy az ember ne várjon fölöslegesen???
Felháborító a hozzáállás.
Megosztom
Majdnem átlagos, de nem éri el... -

Albatrosz Étterem Tata

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétfő munkaszüneti nap volt, és ezt a hétvégét Tatán töltöttük. Mivel a szomszéd burgerező egy órán belül sem tudott kiszolgálni, beültünk ide. Bár sokat nem vártunk, a kapott élmény bőven alul múlta a várakozást. Magát a helyet, egy vidéki kiskocsma-kifőzde keverékének tudnám leírni. A kiszolgáló kislány gyakorlatlan de nem is ez a baj.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hét végi ebédre ültünk be a családdal, egy ismerős ajánlására. Az étterem kialakítása barátságos, világos, a hely könnyen megközelíthető és van parkoló hely is a szomszéd utcákban. Asztalt foglaltunk teleonon, biztos ami biztos. Belépéskor fura volt, hogy a pincér nem kísért az asztalhoz csak az ajtóból oda mutatott hogy az lesz az.
Megosztom
7 oldalon / 70 találat


TérképX