2023. január 9.a párjával járt itt 25 Némi sorban állás után meg tudtam rendelni egy kérmest, egy csokis szeletet, kávét és capuccinot. Utána leültünk az emeleten, és vártunk. Majd vártunk, vártunk, és vártunk. Úgy tíz percet, mire nagy nehezen megérkezett a rendelésünk. A sütemények teljesen középszerűek, és gyakorlatilag minden más is, kivéve a tisztaságot és a berendezést.
A berendezés kopottas, a székek asztalok szélei leütve, nem javítva, a tisztaság, meg hogy is mondjam, biztos látott már jobba napokat, de az nem tegnap volt. Az asztalon lévő üveglap alatt olyan kosz, hogy nem is értettem mire gondolnak. Nem tudom a kép mennyire adja vissza. . . Biztos, hogy soha nem megyünk arra megint.
2023. január 9.a párjával járt itt 55 2023 január első napjának estéjén kerestünk Szegeden nyitva levő pizzeriát egy vacsorához. Sok-sok telefonálgatás után (gugli alapján) jutottunk el ehez a kicsi, de igen barátságos pizzeriához, ahol a kérdésemre, hogy van-e helyben fogyasztás, azt a választ kaptam, hogy: inkább kiszállítással dolgozunk, de végül is van két asztalunk, szívesen látjuk önöket.
Megjegyzem, a legtöbb vagy nem volt nyitva, vagy csak kiszállítással dolgoztak, bár a neten úgy szerepeltek, mintha nyitva lettek volna. Sok helyen fel sem vették a talefont. Mi egy kényelmes fél óra alatt a szállásunkról elsétáltunk, és bár igaz, hogy az étel futárok folyamatosan egymásnak adták a kilincset, mégis barátságos kiszolgálásban, és finom pizzában volt részünk. Ajánlom másnak is.
2023. január 5.a párjával járt itt 55 Igen jó konyhával, bőséges svédasztalos reggelivel, és tiszta szállással várja a vendégeit. Jól éreztük magunkat. A kiszolgálás udvarias, és az egész családias. Nem nagyok a terek, de pont elegendő mindenhol.
Kicsit zavaró volt, hogy a padló a közös helyiségekben márvány (granit) ami igen elegéns, de nekünk nagyon csúszósnak bizonyult, így figyelmesen kell kpözlekedni, illetve az étterem bejáratai nekem kicsit alacsonyak voltag, gondolom ez az eredeti lehetőségek kihasználása miatt nem lehetett más.
2022. június 19.barátokkal járt itt 55 Bár szó szerint Budapest másik végén lakunk, örömmel jövünk ide, mert az ételek mindig finomak, a hangulat kellemes (bele értve a felszolgálók hozzáállását, szeretem a vicces, de nem tolakodó stílusukat). Nem utolsó sorban, és lényeg, hogy NINCS kötelező SZERVÍZDÍJ! !
Az étterem egyik vezetőjével is beszélgettem erről, nagyon egybe vágnak a nézeteink, és ez becsület kérdése. A lényeg, hogy heti váltásos menü sorokkal dolgoznak, az ételek mindig változatosak, vinomak, a hely pedig tökéletes ünneplésre, vagy családdal barátokkal való összeröffenésre. A hangulat, a felhozatal, akiállítás, mind nagyon jó. Mivel az egész összességében jól ki van találva, így nem tudok egyes dolgokat kiemelni, őszintén ajánlom bárkinek, hogy próbálja ki, nem hiszem, hogy csalódni fog.
2022. június 19.barátokkal járt itt 35 Sokszor jártunk már itt (csak idén már legalább 3-4-szer), ezért külföldi vendégeinkkel ellátogattunk, mondván milyen jó kis hely ez. Végül hatalmas csalódás volt. Sokan voltak, de ez nem gond. Az első meglepetés. hogy a kínálat átalakult (pl eltünt a kenyérlángos), mondván elment a szakács és sok a vendég. MIVAAAN?
A pincér elmondta, hogy 200. 000 Ft fejpénz jár annak aki új szakácsot tud hozni, minimum 3 hónapra. Megjegyzem, lehet, hogy a réginek kellett volna ezt az összeget odaadni a fizetésén felül, ha marad még három hónapig, és akkor nem lenne baj. Na mindegy. Megjegyzéseim:
Az ételek nem azok amik a képen, illetve a leírásban vannak, a minőség erős kívánni valókat hagy. Attól, hogy valamit vakvarjúnak hívunk, vagy valami varjús, madaras utalást teszünk a nevében, még közel nem biztos, hogy jó, és ez több fogásra, ajánlatra is vonatkozik. Qrwa draga, négyünknek minden különösebb extra nélkül bőven 50. 000 Ft fölött volt a számla. Ennyiért máshol sokkal különb ételeket és hangulatot kapok. Biztos, hogy jó darabig a közelükbe sem megyünk.
2021. október 19.a párjával járt itt 55 Nagyobb társasággal voltnk, és bár többen mondták milyen jó hely, hittük is meg nem is. Végül igazuk lett. Maga az épület tiszta, modern, a személyzet udvarias, és előzékeny, akár a recepcióssal, akár a pincérrel beszélünk. Jól veszik és értik a viccet is (legalábbis úgy csinálnak).
Az épület minden része kellemes, a szobák nem nagyok, de alvásra és tartózkodásra bőven elegendőek. A hely fő erőssége szerintem az étterem és a saját fürdő részleg. Az étteremben kimondottan finomak az ételek, nem volt olyan, hogy a reggeli vagy más elfogyott volna, a kiszolgálás gyors, és akár a la cart, akár menü rendszer, megfizethető. A saját spa és strand részleg minen igény kielégít. több külső és belső medence, konditerem, szaunapark, masszázs is áll rendelkezésre, mindez kellemes környezetben, szinte közvetlenül a Tisza partján. Aki "csak" pihenni akar, lógatni a lábát, fürödi, vagy aki kerákpáros túrára készül, egyaránt ajánlható.
2021. október 19.barátokkal járt itt 55 Baráti ajánlásra mentünk el, mert őszintén szólva eszembe nem juttt megállni eme műintézménynél utazásaim során, bár már többször előfordult, hogy a külcsín nem fedi teljesen a belbecset. Így van ez itt is. Akik ide járnak, nem véletlen teszik ezt. Kívülről egy egyszerű út melletti étkezde, igaz belülről is így néz ki, de a kanálat nagyon jó.
Hatalmas és finom adagok, korrekt ár, és kedves kiszolgálás várja a 4-es főútról betérő vendégeket. Kicsi a parkoló, de azért a szomszéd utcában is meg ehet állni, és kicsit kicsi a belső tér is, ezért ha nagyobb, akár 4-5 fős asztaltársasággal érkeznénk, előtte érdemes foglalni a helyet. Szintén ajánlásra Rojcsik tálat kértünk, mely több verzióban is elérhető. Maga a tál 2 személynek több mint elég, igazából bő 3 személyes, de kisebb étkűeknek 4 főre is elégséges. Az ár is elfogadható ilyen adagoknál (jelenleg egy ilyen tál 7200 Ft).
2021. október 13. járt itt 15 Ajánlották a helyet, megnéztem a honlapját, ahol szemet szúrt az egyik kép. A tulaj/séf a jobb keze középső újját feltartva bambán vigyorogva ajánlja az ételét. Hát elmegy a jó büdös francba! Kérdem én, mit képzel magáról, hogy ez vicces, vagy erre majd özönlenek a vendégek, vagy ez a véleménye a vendégekről, látogatókról?
Ez nem buja hanem bunkó disznók. Na ennyit a helyről, a magam részéről akkor sem mennék oda, ha komolyabb összeget dobnának fel, mert bunkóknak nem viszek keresetet.
2021. szeptember 10.a párjával járt itt 55Jól megközelíthető, akár a viadukt felől, akár a Balaton irányából. Kicsit kevés a parkoló, de mindig finomak az ételek, és kedves a kiszolgálás. A pincér sok éve ugyanaz, közvetlen, de nem tolakodó, az ételek egyszerűek, de azok kiszolgálása, íze, állaga, kinézete mindig hibátlan.
2021. június 18.a párjával járt itt 55 Utoljára kb 20 éve voltunk itt, azota persze sok dolog megváltozott, és előnyére. Most úton hazafelé, mintegy véletlenül vetődtünk ide, minden előzetes terv nélkül, de volt időnk, megálltunk. Éppen fürdős csütörtök volt, ami még 10% kedvezményt jelent az egyébként is korrekt árból. Bár az úszó medence éppen feltöltés alatt volt, minket ez nem zavart.
A gyógy és élméyn medencék üzemeltek, és ez elég is volt nekünk. Nagyon kellemes délutánt töltöttünk itt. A tisztaság, a személyzet hozzáállása nagyon jó. Talán a helyi étterem ( csak ez volt nyitva, a kis büfék még nem) árai húzósak, és bár a balatoni árakhoz képest a fasorban sincs, és az ételek minősége és mennyisége is megfelelő, kicsit mégis (talán pont a hely miatt) túlárazottnak tűnik. Egyébként nagyon kellemes, szinte családias méretű fürdő. Ottlétünkkor kevés volt a vendég, élvezhető volt.