Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
duchemin
11108572
Országjáró - 45 városban járt márFelfedező - 36 helyen első értékelőNépszerű író - 83 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagság
Fotói
72 fotó
Itt járt már

duchemin adatlapja

124Értékelés
11
108
5
72
Bemutatkozás
Nagyon szeretek enni, de csak igényes, kitalált ételeket. Ez nem jelenti azt, hogy speciális összetevőkből, vagy különleges összeállításokat, nálam nagyon fontos az ízek harmóniája, legyen az fűszeres vagy kevésbé ízes összeállítás. Nem kell az evésnek nagy körítés, nincsenek nagy elvárásaim, de Én vagyok a vendég, elvárom, hogy korrekten kiszolgáljanak, a pénzemért. Tőlem lehet a hely egy sarki kolbászos, vagy éppen egy sok csillagos étterem, a kiszolgáló hozzáállása a fontos. Ugyanezt várom el a szálláshelytől is. A meghirdetett adatoknak megfelelő, tiszta, korrekt szállást várok el, rendes hozzáállással.
Így utazok, így járok étterembe
Sokat utazom az országban keresztbe-kasul, úgy üzleti mint magán utakon ( pl. kirándulás, pihenés ) és szinte mindig autóval. Megvannak a megszokott helyeim, amiket előnyben részesítek, ezekben évek óta nem csalódtam, de sosem zárkózom el új helyek, új ízek kipróbálásától. Egy-két dolog amit nem eszem, ezek a bogarak, a kagyló, a csúszó-mászók, és a csiga.
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Nagyétkű  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Kritikus
Regisztráció2013.06.30
Utoljára itt2024.02.06

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. május 9., kollégákkal járt itt
Laci papa igazi szakács, és vendéglátós, aki megjárta a legkomolyabb konyhákat is. Hozzáállása kiváló, és minőségben nagyon magasra tette a mércét. ár-érték aránya egyenesen csúcs. Nagy és finom adagok, gyakorlatilag szinte fillérekért. Jelen időpontban egy menű 1500! ! Ft, és igen nagy adag levest, és főételt tartalmaz.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Laci Papa Konyhája Budapest - Laci Papa Konyhája Budapest - Laci Papa Konyhája Budapest - Laci Papa Konyhája Budapest - Laci Papa Konyhája Budapest - Laci Papa Konyhája Budapest -
Még több kép (3 db) >>
Átlagos 2023. július 23.barátokkal járt itt
Ismerős ajánlására látogattuk meg a helyet. Elmondás szerint csúcsszuper, hangulatos, nagyonnagyon. . . Az elmondásból a hangulat valóban meg volt. Kis, eldugott étterem, ahol érdekes módon valahol a Diósárok környékén éreztem magam a budai hegységben. Nagyon jó a kerthelyiség, de a beígért retróhoz nekem hiányzott a beigért kockás abrosz.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
2Ár / érték arány
4Tisztaság
Szörnyű 2023. október 24.családjával járt itt
Sajnos a megszokott helyi éttermünkben (Casablanca) csúcsforgalom volt, így betértünk ide. Nagyon rosszul tettük. Igazából figyelmetlenek voltunk, mert a gugli értékelések összeredménye egész jó. Mint kiderült ez közel nem igaz, valószínűleg a cég a múltból profitál még, mert a jelen állás eredménye a nullához közelít.
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
2Tisztaság