Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A retró miért egyenlő a silányággal és a kosszal?

HamBika-BurgerPoint BudapestHamBika-BurgerPoint Budapest a térképen

Gyenge 2021. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. július 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Több ismerős ajánlása alapján ugrottunk be ide enni, de a magam részéről nem osztom a lelkesedést. Az Árpád híd budai hídfőjétől lekanyarodva pár száz méterre található gyorsbüfé, közvetlenül a forgalmas főút mellett.
Parkolni a szomszédos lakótelep házai között lehet.
A rendelés a kioszk ablakában történik, majd "kikiabálásos" módszerrel tudatják, ha elkészült az étel. A kiszolgálás gépies, monoton, érezhető volt, hogy nem lehet nekik túl kellemes és lelkesítő szombaton délidőben 45 fokban sütögetni egy pléhdobozban.
A két fő termékcsoport, ami kínálnak, a hamburger és a melegszendvics, mindkettő retró módra.
Ezek mellé mirelit sült krumplit, hagymakarikát kínálnák.
Furcsa volt, de egyáltalán nem tartanak italt, üdítőt, ezt a szomszédos dohányboltból vagy az ABC-ből lehet beszerezni.
Vagy 10-12 percet kellett várakozni, igaz, voltak előttünk más vásárlók is. A kioszk elé odatűz a nap, nincs árnyék. A büfé mellett egy kis beülőben 4 asztalnál lehet helyben enni, itt van egy napernyő az emberek feje fölött.
Az asztalokat nem takarítják, de az alatta lévő talajt sem. Nem részletezem, hogy milyen volt az a zsebkendő, amivel én takarítottam le az asztalunkat, ami ragacsos, koszos volt előtte. Félreértés ne essék, nem tartom magam különösebben rendmániákusnak vagy tisztaság-megszállottnak, de az itteni állapotok már nekem is tűrhetetlenek voltak. A meleg szendvics 550 Ft volt, én húsosat kértem, mert szerintem az a legretróbb, a ketchup valami nagyon gagyi bolti ARO vagy efféle, még színre is halovány. Ezt utólag kellett külön kérni, mert lemaradt. A steak hasábburgonyán alig volt fűszer, fűrészporos hatású volt. A retro burger látszólag nagy, kiadós adag, de valójában a buci volt csak a nagy, benne a hús kisebb, mint egy junior szendvicsben, és az egyéb töltelékek is karcsúak. Háát, nekem összességében ez csalódás volt. Összesen ez így 2800 Ft volt, ital nélkül. Nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (13)
HamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - EgyébHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső képHamBika-BurgerPoint Budapest - EgyébHamBika-BurgerPoint Budapest - Étel/italHamBika-BurgerPoint Budapest - Étel/italHamBika-BurgerPoint Budapest - Étel/italHamBika-BurgerPoint Budapest - Étel/italHamBika-BurgerPoint Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval