Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Karamella fagyi

Hamdi Cukrászda BudapestHamdi Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hamdi Cukrászdának 2 üzlete van Budapest Belvárosában, az egyik a Jókai utcában az Indigó Indiai Étteremmel szemben, a másik pedig az Erzsébet körúton, a Dob utca sarkánál.
Az 1918-ban megnyitott, családi vállalkozásként működtetett cukrászdát már a 4. generáció vezeti a Hamdi-famíliában.
Külső megejelenését tekintve kissé retró hangulatú, egyszerű a berendezése, nincs semmi felesleges flanc, dizájn vagy dekoráció, a kis alapterüleű helyiségben egy nagy süteményes hűtőpult és egy fagyispult várja a látogatókat.
A 4 dkg-os fagyi gombóca 210 Ft-ba került, a viszonylag szűk felhozatalból (12 íz, ha jól emlékszem) én egy karamellát kértem. Átlagos, főzött nem wellness, nem bio, nem kézműves jellegű... fagyi.
A sütik és tortaszeletek is a klasszikus vonalat és ízeket képviselik: Dobos, csoki, lúdláb, oroszkrém, puncs, gyümölcsös túrótorta, valamint kilóra kimért sós és édes aprósütemények szerepelnek a kínálatban. Sósak közül a sajtos pogácsa, sajtós rúd és a hasék is egész jók, de nem kiemelkedőek, ezekből elvitelre vettünk pár db-ot.
Összességében nem kiemelkedő, de az évtizedek óta kialakított gyakorlatot és tradíciókat továbbvívő, megbízható cukrászdáról van szó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (9)
Hamdi Cukrászda Budapest - Étel/italHamdi Cukrászda Budapest - Étel/italHamdi Cukrászda Budapest - Étel/italHamdi Cukrászda Budapest - Étel/italHamdi Cukrászda Budapest - Étel/italHamdi Cukrászda Budapest - Külső képHamdi Cukrászda Budapest - Külső képHamdi Cukrászda Budapest - Külső képHamdi Cukrászda Budapest - Belső

Hamdi Cukrászda további értékelései

2022.09.30egyedül
Az üzlet kivülről nem hívja fel magára a figyelmet, hacsak azzal nem, hogy kirívó a különbség a környékbeli modernizált, dizájnos helyek és a cukrászda igénytelen (megállt az idő a hatvanas éveknél) portálja között. Belül sem sokkal szebb, de itt már modern hűtőkben tárolják a süteményeket....
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval