Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színházas sushi

Hana Sushi Restaurant BudapestHana Sushi Restaurant Budapest a térképen

Kiváló 2023. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Véletlenül találtam rá erre a sushi étteremre a VI. kerületben a Nagymező utcában, az Operettszínház és a Thália Színház szomszédságában. A teljes személyzet ázsiai volt, hogy japánok lennének-e, azt nem tartom valószínűnek. Inkább vietnámi vagy kínai származásúak lehetnek, de ez csak tipp. Az étlapon a sushik teljes szortimentje megtalálható. Bár helyben is lehet enni egy nem túl nagy alapterületű vendéglőben, én elvitelre vásároltam. Közben kedvesen hellyel kínáltak és megkínáltak egy pohár vízzel. A sushi boxok közül válogattam, amelyek árfekvését korrektnek találtam.
A Sake Sushi Small Box-ban 8 db lazacos nigiri van, valamint 3 db lazac maki (3590 Ft), míg a Bug Boxban 10 lazacos nigiri és 3 lazacos maki (4590 Ft). Jött még velem 18 db lazacos maki roll (3190 Ft), valamint 12 db-os vegetáriánus maki roll box, amiben uborka és avokádó volt, lehetett választani, hogy milyen zöldséget szeretnék bele kérni. Természetesen minden sushi frissen, a rendelést követően készült. Bár az étlapon nem találtam meg, de külön kérésre kaptam még 6 db omlettes makit is (800 Ft). Összességében 15.660 Ft-ot fizettem, kötelező szervizdíj nincs. 4 főre bőségesen elegendő sushit vittem haza a család megelégedésére. Wasabit nem kértem hozzá, szójaszószt és gyömbért bőségesen kaptunk, külön csomagolva.
Tetszett, hogy nyitott konyha van, így a várakozás ideje alatt végig lehetett követni a sushi séf ténykedését, az ételek elkészültét.
Máskor is szívesen jövünk ide sushiért.
A csomagolásért nem kellett külön pluszban fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Hana Sushi Restaurant Budapest - Étlap/itallapHana Sushi Restaurant Budapest - Étlap/itallapHana Sushi Restaurant Budapest - Étlap/itallapHana Sushi Restaurant Budapest - Étlap/itallapHana Sushi Restaurant Budapest - BelsőHana Sushi Restaurant Budapest - BelsőHana Sushi Restaurant Budapest - BelsőHana Sushi Restaurant Budapest - Étel/italHana Sushi Restaurant Budapest - BelsőHana Sushi Restaurant Budapest - Étel/italHana Sushi Restaurant Budapest - Külső képHana Sushi Restaurant Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval