Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fantasztikus Seafood menü

Hanoi Pho BudapestHanoi Pho Budapest a térképen

Kiváló 2014. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Akadémia utca csendes részén alagsorban található az étterem, kívülről szinte elmegy mellette az ember, a portál belesimul az utcaképbe.
Hétköznap ebédidőben az asztalok közel felénél ülnek, részben külföldiek, köztük egy 4 fős vietnami társaság is láthatóan elégedetten falatozik , ez jó előjelnek tűnik.
Érkezésünket követően kapunk egy kancsóban zöld teát, majd hamarosan érkezik az első fogás, miso leves tofuval. Tűzforró, kellemesen fűszerezett, a tofu friss, könnyű, a lében sok zöld levélféle.
A menüben lévő 5 főfogást egy óriási tálcán szervírozzák részünkre. És kezdetét veszi az ízek orgiája... mangósaláta garnélarákkal; a saláták zöldségek (sárgarépa, káposzta) és a friss mangó farkasfog formára van vágva, tetején csücsülnek a jól megtermett rákok kb 7-8 db. Egy tucatnyi ropogós tavaszi tekercs rákkal és hússal töltve, mártással. Wokban sült tintahal vegyes zöldséggel és chilis mártással; ez nagyon csípős, de ez is szuper, a tintahalak állapota éppen jó, nem rágós, nem nyúlós, hanem lágyan ropogós. Sertéstarja lávakövön, salátával; a hús itt is kiváló, hagymával, póréhagymával egybesütve. Egy jókora adag rizstészta - köretként bármihez. Marhahús Saigon módra; azaz ropogós fokhagymás hátszínfalatok pirított mogyoróval, szintén salátaágyon.
Desszertként egy kókuszos rizses süti zárta a pompás menüt csoki öntöttel. Még olyan apróságokra is hangsúlyt fordítanak, hogy az enyémen a csokiöntet pillangót, a férjemén egy pókot formált. Azaz nemcsak ízre volt kiváló minden, de mint vizuális élmény is megkapó jelenség volt.
A 3 pincér fiatalember közül 1 magyar, a másik 2 vietnami, mindig jelen vannak, amikor kell, érdeklődnek, hogy ízlik-e az étel, szeretnénk-e még valamit, de nem tolakodnak, kedvesek, barátságosak.
Minden szempontból pozitív élmény, s nem utolsó sorban, árban is pénztárcabarát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Hanoi Pho Budapest - Étlap/itallapHanoi Pho Budapest - Külső képHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Külső képHanoi Pho Budapest - Külső képHanoi Pho Budapest - Külső képHanoi Pho Budapest - Étlap/itallapHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - Étlap/itallapHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - Étel/italHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - BelsőHanoi Pho Budapest - Mosdó

Hanoi Pho további értékelései

2020.08.15egyedül
Munkahelyemhez ez az étterem esik legközelebb, így sor került a kipróbálására. Kollégáim nem rajonganak a távol keleti konyháért, így a kipróbálás eléggé elhúzódott, de nem okozott csalódást. Ebédre kedvezményes menüt lehet választani, 1300 Ft egy főétel, egy leves 390 Ft, korrekt menü adag,...
2015.11.08a párjával
Többször jártunk már ebben az étteremben. Ezúttal egy kedvezményes kuponnal mentünk, leves, ötfogásos bőségtál és desszert volt az ajánlat. A Tom Yum leves szokatlanul nagy adag volt, forró, tele csirkemell darabkákkal, picit csípősen, kellemesen fűszerezve. A vegyestálon chilis, citromos...
2014.03.04barátokkal
A Pho-leves a család egyik kedvence, mióta a Funky Phot kipróbáltuk, bár az még nem is volt számunkra átütő, mert nem tettek bele zöld koriandert. Azóta, mihelyt arról hallunk, hogy valahol pho-bár nyílt – márpedig elég sok nyílt, köztük olyan gyorsétterem is, mint a Pho24, amiből csak a...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
59.523 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással