Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adok egy négyest a Hármasnak

Hármas Büfé BudapestHármas Büfé Budapest a térképen

2023. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Margitszigeten belül kb. középtájékon, a Parkmozi köznél, illetve a nagy játszótérnél található modern kialakítású büfé. Ellentétben a szigeti vendéglátóhelyek többségével, ez nem a retró vonalat és nem a gagyi plasztik stílust erősíti, pozitívumként elsőként ezt említeném velük kapcsolatosan. Itt van a közelben a buszmegálló is. A büfé előtt nagy terasz található, több asztallal. Jó időben, hétvégén igen népszerű, rendszeresek a hosszú sorok a pult előtt. A pultnál kell rendelni és fizetni (előre), majd kiabálnak, ha elkészült az étel, a sorszámot kell figyelni. A személyzet jókedvű, pörgős, kedves, a folyamatos tömegnyomás ellenére. Az ételkínálat nemzetközi street food, rántott ez-az (csirkefalat, falafel, sajt, Camembert, halrudak) körettel, ami hasábburgonya, édesburgonya, saláta, illetve csirkés és vega burger, quesadilla, desszertek terén muffin (590 Ft), gofri és fánk (1290 Ft). Az adag ételek többsége a körettel már 3000 Ft felett alakul, szóval nem éppen egy olcsó helyről beszélünk.
A csapon Pilsner Urquell, Dreher Gold és meggyes Dreher sör, a korsók ára ezres feletti.
Amerikai hot dogot ettem, ár-érték arányban ez volt viszonylag kedvező, 1400 Ft-ért, kaptam bele pirított hagymát, csemege uborkát, bár nem sokat, talán csak 3 vékony karikát, mustárt, ketchupot ízlés szerint. Az adag hasábburgonya 1290 Ft-ba került. Azért az adag édesburgonya 1950 Ft-ért elég meredek árazás szerintem!
Az italok közül a magnéziumos RED víz 600 Ft, az alkoholmentes Mojito Virgin 1100 Ft, az üveges Edelweiss búzasör 1290 Ft volt (5 dl-es).
Sajnos a Sziget úgy en bloc túlárazott, ebben a Hármas Büfé sem volt kivétel. A büfé mellett van mosdó, persze ott is folyamatos volt a sorban állás. Elvileg csak fizetővendégeknek ingyenes, de nyilván a játszótérről is ide jött mindenki vécére.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Hármas Büfé Budapest - EgyébHármas Büfé Budapest - EgyébHármas Büfé Budapest - EgyébHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - BelsőHármas Büfé Budapest - Külső képHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Étlap/itallapHármas Büfé Budapest - Étlap/itallapHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Külső képHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Étel/italHármas Büfé Budapest - Külső képHármas Büfé Budapest - Külső képHármas Büfé Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval