Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új francia pékség

Három Tarka Macska - Pozsonyi út BudapestHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest a térképen

2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
"Francia liszt, francia pék, francia kenyér" - ezzel a rövid mondattal foglalták össze a tulajdonosok, hogy mi várható a Három Tarka Macskában, amely csak néhány nappal ezelőtt nyitotta meg kapuit az újlipótvárosi Pozsonyi utcában - az egykori Tütü Lébár helyén -, de már hetek óta lázban tartja a környék lakóit. Sok itt a környéken a pékség és a kávézó, ez vitathatatlan tény, de valódi jó minőségű, finom kenyeret alig kapni. Szóval a környékbeliek közül sokan "kiéhezve" várták a nyitást, én a magam részéről eddig is találtam számomra megfelelőt, példaképpen a Jókenyérben.
Szokatlan esemény, de a reggeli nyitáskor napok óta kígyózó sorok állnak a bejáratnál. Az első napokban a nagy kedvencet, a kakaós csigát pillanatok alatt elkapkodták, és délelőtt 10-11 órára már sokszor le volt fosztva minden. Nekem talán szerencsém volt, mert 8 óra után nem sokkal még többféléből lehetett válogatni, még az utolsó csigát is sikerült elcsípni (320 Ft). Valóban ízletes, kakaós, és vajas a tésztája. Olyan egyedi és izgalmas péksütiket készítenek, mint a vörösboros stangli, olívás manósapka vagy a belga csokis párna. Két féle bagettet sütnek, a kenyerek közül különleges a fügés-barackos (de több mint 600 Ft-ba kerül fél kiló). A szendvicsek közül egy körözöttes bucit ettem (530 Ft), a többi féle talán izgalmasabb lett volna, de mindegyik hatalmas (tonhalas, lazacos, manósipkában 750-890 Ft).
Az árak az átlagosnál lényegesen magasabbak, igaz, a minőség is felső kategóriás. A kávé nem volt kimagasló. Egy cappuccino 470 Ft, olasz pörkölésű.
A személyzetnél érezni némi bizonytalanságot, az volt a benyomásom, hogy egyelőre jobban el vannak foglalva a nyitás körüli teendőkkel, hogy működik a POS és a pénztár, mi mennyibe kerül, mit süt a pék éppen.... stb, persze bele kell még szokniuk ebbe az új környezetbe és helyzetbe, de a vevő-központúság eközben valahogy háttérbe szorult.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (33)
Három Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Külső képHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Külső képHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Külső képHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Külső képHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Külső képHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - EgyébHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - BelsőHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étlap/itallapHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/italHárom Tarka Macska - Pozsonyi út Budapest - Étel/ital

Három Tarka Macska - Pozsonyi út további értékelései

2020.09.03egyedül
Kiváló
A Három Tarka Macska három éve nyitott, akkor egy kedves ismerősömmel betértünk, ettünk valami péksütit, nem volt rossz, de nem is hatott meg nagyon, az árát sokallottuk, erős négy pontra taksáltam őket. A minap újfent erre jártam, úgy tűnt, mintha egyensúlyba kerültek volna az árak, nézegettem...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással