Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Cékla sütőtök duó

Haverok Cafe BudapestHaverok Cafe Budapest a térképen

2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 21.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Decemberi gasztro/kocsma-túránk részeként benéztünk ide is. A Dohány utca eleje a Zsinagógával szemben mindig teli van turistákkal, főleg külföldiekkel, nem meglepő módon itt végig mindenféle vendéglátó egységek sorakoznak. A Haverok eléggé kilóg a sorból a retró stílusával, belépve egy 70-es-80-as évekbeli sörözőbe pottyantunk, lambériázott falak, ódivatú berendezés közé. Kicsit megtévesztő volt, hogy kívülről a bal oldali portálon "Tourist Büfé Badacsonyi Állami Gazdaság borai" kiírás volt olvasható egészen más betűtípussal és stílussal, mintha két külön hely lenne, de nem erről van szó. A kettő üzlethelyiség már jó ideje összenyitva, egy egységként üzemel, de a külső régi portált valamilyen okból, talán nosztalgiából meghagyták.

Ételeket nemigen láttunk (bár az itallap szélén pizzákat emlegetnek, de esélyes, hogy azt valamelyik szomszédos helyről hozzák át, mert konyhát sem láttam), az italkínálat alapvetően kommersz.
Kézműves söröket nem tartanak.
Az itallapot végigtanulmányozva valószínűleg rátaláltunk a két legizgalmasabb italra, amit e hely magában rejtett, s amelyből úgy gondolom, nem jellemző a tömeges fogyasztás. Egy cékla- és egy sütőtök pálinkát (1150 / 1850 Ft 2 cl/4 cl) kértünk a sióagárdi Savanya Pálinkaháztól, akiket én egyáltalán nem ismertem korábban. A hely barátságos hangulata pozitívum.
Nem ütötte meg az általunk korábban kóstolt Brill pálinkák minőségét, de azért erősen koncentrálva rá lehetett ismerni, hogy milyen zöldségekből készültek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (24)
Haverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - EgyébHaverok Cafe Budapest - BelsőHaverok Cafe Budapest - BelsőHaverok Cafe Budapest - Étlap/itallapHaverok Cafe Budapest - Étlap/itallapHaverok Cafe Budapest - Étlap/itallapHaverok Cafe Budapest - Étlap/itallapHaverok Cafe Budapest - Étel/italHaverok Cafe Budapest - Étlap/itallapHaverok Cafe Budapest - Külső képHaverok Cafe Budapest - BelsőHaverok Cafe Budapest - Külső kép

Haverok Cafe további értékelései

2019.07.10egyedül
Gyenge
A teraszos kávézók sorában középtájékon elhelyezkedő pub a Zsinagógával szemben, a pizzéria mellett található. A kiülős teraszuk kicsi, összesen 3 asztalka, melyek közül egyiket 2 magyarul beszélő törzsvendég (ezen a környéken kifejezetten ritkaság számba megy!), a másikat a pincér foglalta el. A...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Napfény Zalakaros - Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
Előfoglalási kedvezményes ár félpanzióval
2024.09.01-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.830 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
2026.05.04-ig
Greenfield Hotel Bük, Bükfürd?
110.160 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval