Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az egészség az új trend

Healthy Kitchen - Lurdy Ház BudapestHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest a térképen

Átlagos 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. április 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lurdy-házban a tavaszi ásványbörzén jártam, így adódott, hogy itt egyek valami gyorsat az emeleti vendéglátó sziget egyik egységénél. Mivel sokszor megfordultam már itt, nagyjából ismertem a kínálatot, s a korábbi alkalmakkor gyakorlatilag már mindet teszteltük. A Healthy Kitchen, azaz Egészséges Konyha névre hallgató sarki étkezde a közelmúltban nyílt, de meg nem mondom, kik voltak itt előttük.
A névválasztás minden kreativitást nélkülöz, de legalább a koncepciót egyértelműen tálalják, már persze azoknak, akik tudnak angolul.
A berendezés modern, Ikeás-skandináv stílusú. Kizárólag magasított bárszékek, de ezek a saját területükön belül vannak, nem a "nagy közösben" kell a vendégeiknek enni. Rendelni a pultnál kell, a grill és frissensült ételeket üvegpult mögött, látványkonyhában készítik. Az aktív sütögetés ellenére nem volt olajszag.
A név ellenére nem egy salátabárról van szó, hanem inkább afféle Norbi Update szerű helynek tűnik, tipikus amerikai gyorskaják, burger fókusszal, de egészséges(ebb) alapanyagokból készítik.
Én egy reform túrógombócot választottam, mivel arra nem kellett várni, ott volt készen a hűtőpultban. 3 db kisebb gombóc, 750 Ft-ért. Cukrot sem használnak természetesen (ezért "reform"), de nem tudom, mennyire "reform" valójában az édesítő, amit használnak. A gombóc minden esetre erősen átlagos, feledhető volt, állagra megfelelő, de íztelen. A többféle háziszörp közül levendulásat választottam (3 dl 300 Ft). Tálalás talpig műanyagban történik, műanyag tálcán, ami nem valami környezetbarát megoldás. Az evőeszközök is műanyagok.
Kiszolgálás valójában nincs, mert minden vendég maga megy a pulthoz, nemcsak a rendeléskor és fizetéskor, de ha elkészül az étel, azért is. Majd étkezés végeztével a tálcákat és a maradékot is a vendégek viszik a tálcagyűjtőhöz, a személyzet ebben nem vállal részt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (16)
Healthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Külső képHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étel/italHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étel/italHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étel/italHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étel/italHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étlap/itallapHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étlap/itallapHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Étel/italHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - BelsőHealthy Kitchen - Lurdy Ház Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.06.21-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
75.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!