Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Albán pékség Békáson

Hékás Békás Pékség BudapestHékás Békás Pékség Budapest a térképen

Átlagos 2023. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2023. október 8.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Minden környéknek megvan a maga albán péksége, Békásmegyeren ez a Hékás-Békás, helyileg a békásmegyeri piac mellett. Népszerű helynek tűnik, sokan vásárolnak itt a környékbeliek közül, kisgyerekes családosok, nyugdíjasok. Hozzáteszem, az már egyáltalán nem igaz, hogy az albán pékségek olyan olcsók lennének. Tény persze, hogy olcsóbbak, mint a kézműves pékségek árai, de ez nem ugyanaz a liga, nem összehasonlítható. Ha azonban a közismert élelmiszerbolt láncok pékáru áraival hasonlítom össze (pl. Aldi, Lidl, Spar), akkor azoknál ma már egyértelműen drágábbak, miközben egyáltalán nem jobb minőséget képviselnek.
A beltér kialakítása, a termékkör, a tipikus albán pékség illat itt is ugyanolyan, mint a többi hasonszőrű pékségnél. Ahogy látszik a képeken is, még bőven nyitva volt a piac hétvégén délelőtt, de már jelentős készleteket vásároltak fel a korábban kelő vásárlók. Azért ég lehetett miből válogatni így is.
Az olcsóbb sós pékáruk - perec, sós-sajtos rúd, négyes rúd - 280 Ft-ba kerültek, az alap édes péksütemények, úm. kakaós csiga, lekváros szív, leveles 520 Ft-be került, a bukta 450 Ft, stb. nem sorolom végig, kb. ez az árfekvés. A leginkább kiadós tételek, a kenyérlángos és a pizza 600 Ft, na, ezeket biztosan nem venném meg soha, ezeket nem sokra tartom és a "rendes" pizzákkal egy lapon emlegetni sértés szerintem.
Az én ízlésem és értékítéletem egészen más, mint a gyerekeké, szóval jött velem 2 db kakaós csiga, ami méretre elég nagy volt, szó se róla, valamint 4 mini pogácsa, ez együtt volt 1280 Ft. Szerintük ez finom.
A kiszolgáló hölgy gyorsan szolgált ki.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Hékás Békás Pékség Budapest - Külső képHékás Békás Pékség Budapest - Külső képHékás Békás Pékség Budapest - BelsőHékás Békás Pékség Budapest - Étel/italHékás Békás Pékség Budapest - Étel/italHékás Békás Pékség Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
116.100 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval