Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Budai piknik

Hello Buda BudapestHello Buda Budapest a térképen

2023. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. október 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jópofa kezdeményezés a Rózsadomb tetején, a Rózsadomb Center közelében. A parkolási lehetőség, bár ingyenes hétvégén, de számosságában korlátozott, azért az egyik szomszédos kis utcában sikerült mégis leparkolni. Alapvetően egy szabadtéri, nagy közös terület, brunch és piknik hangulat, de azért egyértelműen érezni, hogy a kitalálók törekedtek a minőségre, a prémium színvonalra. Ez persze az árak tekintetében is megjelenik. A központi sok asztalos lépcsőzetes teraszokat több pavilon veszi körbe, témakörök szerint tematizálva az ételeket, italokat. A CAFAT-ban specialty kávét, a Hello Barban mindenféle italokat, koktélokat, pezsgőt, sört, bort, rövidet, miegymást kaphatunk. A BP BAR BQ-ban grillezett fogásokat, smokerben sült húsokat, kézműves burgert, pulled porkot szerezhetünk be, mellé steak burgonyával. A Hello Barba belépve van egy nagyon hangulatos benti zárt vendégtér is, ha esetleg az időjárás hűvösebbre fordulna. Itt egyébként arra is rájöttem a Fresh Corner feliratokól, hogy itt a MOL-csoport vendéglátó részéhez is van valami erős kapcsolódás, de a részleteket nem sikerült megfejteni.
A kiszolgálás vegyes, a bárban kedvesek, mosolygósak voltak a fiúk, a kávézóban a fiatal lány unott, nagy nehezen sikerült csak a pulthoz kicsalogatni, a BBQ-ban a smokert kezelő úriember vagány, jópofa, a kasszás viszont a haverokkal volt elfoglalva. A biztonsági őrök gyanakvó mogorvák. A vendégeket DJ set szórakoztatta. Én nappal, útközben álltam meg csak itt, de estére szerintem elég jó hangulat kerekedhet. Az asztalok nagy része már le volt foglalva estére. Lánybúcsút, szülinapi és névnapi ünnepléseket is gyakran szoktak itt tartani. Szóval estére, hétvégén mindenképpen szükséges az asztalfoglalás .
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (22)
Hello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - EgyébHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - Étlap/itallapHello Buda Budapest - Étlap/itallapHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - BelsőHello Buda Budapest - Étel/italHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - Étel/italHello Buda Budapest - Külső képHello Buda Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval