Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sokadik lövőházi

Hendrinx Wine & Beer BudapestHendrinx Wine & Beer Budapest a térképen

2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Aprócska söröző a Lövőház utca páratlan oldalán a Pocakmaci Tejbár mellett. A név egy kis szóvicc, egyrészt benne foglaltatik a "drink" mint ital, ivás, másrészt utalás Jimi Hendrix-re, a legendás amerikai gitárosra, akinek több fekete-fehér fotója is eltűnik a falon. A hely igazán aprócska, ennek is nagy részét elfoglalja a pult. Viszont van egy elég nagy tágas teraszuk, a vendégek itt tudnak kényelmesen leülni, iszogatni, beszélgetni.
A pultban két vagány fiatal lány szolgált ki. A rendelést az asztaloknál is felveszik a teraszon, illetve ki is hozzák az italokat, de lehet ben a pultnál is rendelni.
Csapolt sörök terén ottjártunkkor cseh Primator IPA és Stout, Kronenburg Blanc és Hekkelberg Pils volt. De egyébként a sökínálat időről időre változik, mindig vannak kézműves sörök (pl. Reketye, Fóti, Horizont üvegesben), a magyarok mellett csehek is. Érdekességként a My Cucumber IPA, gyümölcsös sörök terén a Rohozec meggyesét tartják. A pohár sör 0,25 l-es, a korsó 4 decis, Ételek terén csak chipseket lehet kapni, de abból több félét is.
Persze nemcsak sört árulnak, de a többi italról ezúttal nem tudok nyilatkozni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (10)
Hendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - BelsőHendrinx Wine & Beer Budapest - BelsőHendrinx Wine & Beer Budapest - BelsőHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső képHendrinx Wine & Beer Budapest - Külső kép

Hendrinx Wine & Beer további értékelései

2015.02.17barátokkal
Nem lehetett ellenállni egy ilyen nevű kocsmának, igaz, nem is tettünk rá kísérletet. Társam nem ivott semmit, kb. 60 bor gyors ütemű megkóstolása után örült, hogy él, jómagam kértem egy pohár Szeplőtelen nevű sört a Kapucinus serfőzdétől. Ízlett. Nehéz megmondani, hogy ez csak egy szubjektív...
Népszerű szállások a környéken
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
34.105 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval