Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fűszervarázs

HerBar BudapestHerBar Budapest a térképen

Átlagos 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Luxus herbária a Váci utcáról nyíló kis mellékutcában. Mit is nyújt ez a hely valójában? Lehet enni-inni: kávé, tea, limonádé, gyümölcslevek, illetve sütemény, egyszerűbb harapnivalók, ebben nincs semmi különleges, ezt másutt is megtaláljuk, akár hasonló minőségben is, de megjegyzem, lényegesen olcsóbban. De mégis akkor mi a különlegessége? Rengeteg fűszer található a kis üvegcsékben, amelyek közül saját ízlés szerint választhatunk magunknak fűszer-keverékeket otthonra, valamint az itt elfogyasztott italainkat és fűszerezhetjük ezekkel. Árusítanak még fűszerezett olajokat (pl. fahéjas mogyoróolajat, fokhagymás-chilis olívaolajat), borokat (a Balaton-felvidéki Aklan Pince gyógyfüves borait palackozva) is.
Az ételkínálat meglehetősen gyér volt, a pultban mindössze egy szelet házi zserbó árválkodott (990 Ft). Az étlapon szereplő fagyikelyhek és a különleges fagyi-fűszerek sem voltak kaphatóak.
Az igen udvarias, finom viselkedésű pultos lány elmesélte, hogy most egy hete volt étlapváltás és még nem minden került a helyére. Alakulgat...lassan-lassan, pedig már fél éve megnyitottak.
A beltér egyébként nagyon kellemes, vintage hangulatú, van galériaszint is kis játszósarokkal, könyvek olvasnivalónak.
Gyerek- és kutyabarát hely.
Izgalmas betérni, körbenézelődni, de gasztro-szempontból egyelőre nem sokat nyújtanak.
Qawa kávét főznek, egy eszpresszó 690 Ft-ba került. Itt nem maradt el a kísérő kis pohár víz, és az egész tálalás igen csinos volt fenyőfából hasított deszkatálcán.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (22)
HerBar Budapest - Külső képHerBar Budapest - Külső képHerBar Budapest - Külső képHerBar Budapest - Étlap/itallapHerBar Budapest - BelsőHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - BelsőHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - BelsőHerBar Budapest - BelsőHerBar Budapest - BelsőHerBar Budapest - Étlap/itallapHerBar Budapest - Étlap/itallapHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - Étel/italHerBar Budapest - Étlap/itallapHerBar Budapest - Étlap/itallapHerBar Budapest - Külső képHerBar Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval