Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jellegtelen pho egy jellegtelen épületben

Hoa Sen Vietnámi Étterem BudapestHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 4.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Számos pozitív ajánlás alapján, miszerint itt található a legjobb vagy egyik legjobb pho a városban, látogattam el a Hoa Sen vietnámi étterembe, amely távol a belvárostól, a 18. kerületben a Sárkány Center Piacon található. 2011 óta működik itt az étterem. A piacon belül a 29-es számú épület alján, amely egy sárga-fehér színű sokemeletes szocreál irodaépületet takar.
A beltér puritán, 60-es évekbeli munkahelyi menza hangulatot áraszt. Elég nagy az alapterület, sok az asztal, hodályszerű a hely, a pult feletti falon van némi dekor, vietnámi tájkép, piros lampion.
A rendelést a pultnál kellett leadni az unott vietnami hölgynél, aki kicsit pötyögött magyarul, de ajánlással vagy a vendégekkel való kommunikációval nem akarta magát feleslegesen fárasztani.
A sok oldalas műbőr kötésű, belül nejlon borítású lapos, fotókkal illusztrált étlapról sok tétel nem volt elérhető, a többinek az árai utólagosan lettek felülragasztva, átárazva az új címkékkel. Az étlapot a bejárattal szemben lévő asztalról lehet elvenni, a lapok ragadtak a kosztól. A levesek ára 1190-1490 Ft (kis/nagy adag), marhával, csirkével vagy rákkal lehet kérni, én pho levest kértem rákkal.
Főételek árai 2000-2800 Ft között alakulnak, mind autentikus vietnami fogások.
A leves kb. 10 percen belül megérkezett, nem volt forró, ez mondjuk számomra nem volt gond.
Hozzá érkezett egy kis adag erős paprika és egy kis gerezd citrom. Csípős szósz be volt készítve az asztalra. A leves elég kis adag volt, legalábbis más vietnami éttermek pho leves adagjaival összehasonlítva. A rákok nagyon apró fajták voltak, nem garnéla.
A levesben döntően hagyma és póréhagyma volt, száraz hagymaszárak is kerültek bele. A babcsíra nyers volt, a rizstészta túlfőtt. A leves nem volt karakteres.
Számomra egyértelmű csalódást okozott ez a hely. Nem győzött meg.
Összességében 2 és 3 között ingadozom az össz-pontszám keretében, ezúttal felfelé kerekítek, de nem ajánlom. Nekem nem érte meg a hosszú oda- és visszautazást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (16)
Hoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Külső képHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - BelsőHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étel/italHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Étlap/itallapHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - BelsőHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - BelsőHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - BelsőHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Külső képHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Külső képHoa Sen Vietnámi Étterem Budapest - Külső kép

Hoa Sen Vietnámi Étterem további értékelései

2022.03.13a párjával
Átlagos
Még kifelé mentem a reptérre, és eszembe jutott, hogy ma mikor és hol eszem valamit, amikor a szemem sarkában feltűnt s Sárkány Center. A manóba is, hát ez biztos megfelelő lesz! Tömbökön keresztül csak Sárkány Center, ez biztos tele van autentikus ázsiai kajáldákkal! Megvártam a nejemet, aki...
2019.03.06üzleti partnerrel
A vendéglátóipari egység egy kínai/vietnami piac, illetve bútoráruház mellett helyezkedik el. Utóbbiban kutattunk pár új bútor után, majd megéhezve tértünk ide be. Mindig elvarázsol a keleti emberek munkabírása, pörgése, most sem volt másképp, a pincér srác rutinosan vette fel a rendelést. Utána...
2016.06.27családjával
Az étterem a Sárkány center két része kötött félúton található, egy okkersárga irodaház aljában, a bankautomata mellett. Már lassan több éve járunk ide több-kevesebb rendszerességgel. A Pho levesük egyszerűen mennyei. Egy marha húsos és egy rákos levest szoktunk rendelni normálméretben. Ez...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
37.260 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval