2025. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Tán egy hete volt, hogy Budapesten a Keletinél átszálltam egyik metróról a másikra, este 9 tájban jártak a mutatók, vacsorázni meg még nem vacsoráztam, hát itt aztán biztos lehet. Sivár egy kör volt nagyon. Végigbotorkáltam a Baross téren körbe, aluljárón le meg fel, tulajdonképpen csak siralmas külvárost láttam, bezárt éttermeket, koszt, sötétet és vizeletszagot. És akkor visszaértem a Bethlen utcáig, egyik sarkán a Burger King, másikon a McDonald's, nyitva is van, de a fene akar ilyen helyen étkezni, ha más étterem is akadna a közelben. Na, és a saroktól vagy 50 méterre ott gubbaszt ám ez a vietnami étterem, emlékeim alapján soha nem ettem itt, ideje lenne. Hát olyan Keleti pályaudvar környéki valami ez is. Nyilván, ismerve magam, pho-t kértem marhahússal, elég közepesre sikerült az én véleményem szerint, javítgattam, amivel lehetett, és végül is megettem majdnem mind. Nem volt a legrosszabb, sem a legjobb, úgy felénél megállta a helyét. Biztos lehet itt még mást is enni, lehet próbálkozni. Az evőeszközök elhelyezése gyalázatos, a WC viszont egész kulturált a környékhez képest.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg
72.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel