Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos angol pub

Home Field Gastro Pub BudapestHome Field Gastro Pub Budapest a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Angol stílusú pub. A belvárosban szívében, a Régiposta utcában, de mégis kissé jelentéktelenül vagy legalábbis megbújva figyeli a turisták hömpölygését a Váci utcában és a Duna-korzón. Hetente többször járok erre, de abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán működnek-e, nyitva vannak-e? Aztán persze rákerestem a közösségi oldalon és kiderült, hogy izgalmas, kreatív ebédmenüt is kínálnak. 2 fogás 1390 Ft-ért (leves+főétel) + desszert 690 Ft. Az egyes napi menüket tematikusan alakították ki: retró-főzelékes, olasz, magyaros. A bűnös csütörtök - persze nekem ez tetszett legjobban - húsos főétel + desszert a leves helyett. Csirkemell csíkok Stroganoff módra dollár chipsszel és Enci citromtortája, ami nem is igazi torta, hanem a tiramisuhoz hasonló, de kávé helyett citromos ízesítéssel. A szódáért nem kellett fizetni semmit, kötelező szervizdíj nincs. A konyha nagyon jó, abszolút meg voltam elégedve, és még jól is laktam e 2 fogással.
Pubhoz méltóan elég széles és igényes a sörkínálat, természetesen van Guinness és többféle magyar kézműves sör is. Az angolok nem hazudtolták meg magukat, már ebédidőben jókedvűen söröztek a 40 fokos hőségben. 2 észrevétel: nagyon meleg van, jó lenne valahogy klimatizálni, illetve a bekapcsolt lenémított tévére szerintem céltalanul nincs sok szükség.
Über-kedves személyzet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Home Field Gastro Pub Budapest - BelsőHome Field Gastro Pub Budapest - BelsőHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étel/italHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallapHome Field Gastro Pub Budapest - Étel/italHome Field Gastro Pub Budapest - BelsőHome Field Gastro Pub Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval