Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Már nem veszi föl a versenyt a kézművesekkel

Horváth Cukrászda BudapestHorváth Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nemrég látogattuk meg újra az újpesti Horváth Cukrászdát, hogy vigyünk haza néhány szelet tortát és megállapítottuk, hogy határozottan lecsúszott a cukrászdák rangsorában.
A választék is mintha szűkült volna és minőségben is csak az üzemi szintet hozza.
Manapság, amikor sorra nyílnak a kézműves sütizők és újhullámos cukrászdák, néha nem elég az Országtortákkal, pár klasszikussal, és néhány absztrakt megjelenésű sütivel operálni (finoman túlárazva).
A Szabolcsi almás máktorta iszonyú édes volt, de az igazi mák és almaíz elmaradt. A Red velvet szelet nem volt rossz, és egy cukormentes túrós-ribizlis szeletet ettünk még, ami szintén csak ebbe a kategóriába fért bele.
Emellett a kiszolgálás szétszórt, nagy a sorban állás és olyan zaj van bent, csak egy gyorsétteremhez tudom hasonlítani.
Az ott fogyasztó vendégek távozása után a személyzetnek sokszor nincs ideje leszedni az asztalokat, így néhányon hosszú ideig kukucskálnak a maradékok. Illetve a padlón, amit szintén nem nagyon van idő felsöpörni/felmosni, úgyhogy a gyorsétterem-érzés ezen a téren is utolér.
Ezeknek dacára mindig tömve van a hely, szóval biztosan tartja a törzsközönségét. Csak az nem mindegy, hogy azért, mert kiemelkedőt nyújt, vagy csak azért, mert leugorva a szomszéd házból közel van...ja, és mert Horváth Cukrászda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Horváth Cukrászda további értékelései

2023.12.14egyedül
Szörnyű
Régen ez egy kiváló cukrászda volt. A pultnál egyidőben több kiszolgáló volt, az árak megfizethetőek voltak. Most az árakat a csillagos égig emelték, és még a kiszolgálás sem olyan, mint régen. Egyetlen kiszolgáló dolgozott, másik kettő tett-vett valamit, látták, hogy áll a sor, nem halad, de...
2023.11.04gyerekekkel
Kiváló
Évekkel ezelőtt több alkalommal jártunk itt, akkoriban gyakrabban, most már jó ideje nem jött útba. Újpesti bevásárlást követően megálltunk itt, mert szerettünk volna némi süteményt vásárolni. Eredetileg csak elvitelre terveztünk, de aztán úgy alakult, hogy 1-1 szeletet helyben ettünk meg. Most...
2017.08.03a párjával
Kétszer rendeltünk már tortát innen. Mindig sorbanállós és sokat várakozós, mire megkapja az ember, mert általában rengetegen vannak. Mindkét torta gyönyörű volt, egyedi elképzelésnek teljesen megfelelt. Neves cukrászdához képest az ára is teljesen rendben volt. Az íze nem volt lenyűgöző a...
Népszerű szállások a környéken
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval