Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy még felejthetőbb ebéd

Hotel Hungaria City Center - Fiáker Étterem BudapestHotel Hungaria City Center - Fiáker Étterem Budapest a térképen

Szörnyű 2018. szeptemberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Most egy (egyébként igen drága) tanfolyam kapcsán vetődtem ismét a Hotel Hungária éttermébe (és a tanfolyam árában elég húzós árral felszámolták az ebéd árát is, úgyhogy azt gondoltam, ennyiért kapunk egy minőségi ebédet), reménykedve abban, hogy jobb lett a múltkori látogatásom óta. Háááát, hiába reménykedtem.
Az ebéd a korábbihoz hasonlóan svédasztalos rendszerű volt, de sorstársaimmal átkereszteltük etióp Hungária asztalra...:))
Levesnek húslevest ettem - volna, de csak a levestároló alján volt néhány grízgaluska, semmi más, úgyhogy a leves kifújt.
Örömmel fedeztem fel, hogy van vadas, de egyik asztaltársam azt szedett, és közölte, hogy az étel egyenletes minőségű, egyenletesen szar a hús és a mártás is, úgyhogy letettem róla.
Na, végül felfedeztem egy jónak kinéző sült húst, abból meg az orrom előtt szedték le az utolsó darabot. No mindegy, a pincérek jól látták, hogy leürült a tál, gondoltam, mindjárt feltöltik (mint minden svédasztalos helyen szokás), de nem, hiába vártam, biztos a pincérek gondolták, "így jártál öcsi, legközelebb legyél gyorsabb".
Egy gluténérzékeny asztaltárs is nagyon panaszkodott, semmilyen gluténérzékenyeknek való meleg étel nem volt, mindkét nap csak gyümölcsöt és sajtot tudott enni.
Én már nagyon-nagyon sok szállodában voltam svédasztalos ebéden/vacsorán de ennyi tré még sehol nem volt az ellátás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Hotel Hungaria City Center - Fiáker Étterem további értékelései

2017.04.20kollégákkal
Gyenge
Csapatépítő tréningen voltunk a szállodában, ennek részét képezte egy ebéd a hotel éttermében. Maga az étterem egy bazi nagy hodály, valószínűleg ilyen rendezvényekre lehetnek szakosodva, mert nagyon sok asztalon kitéve különböző cégek neve, valószínűleg ezek munkatársai is a miénkhez hasonló...
2017.04.19kollégákkal
Átlagos
Több napos szakmai továbbképzésen vettünk részt, immár többedik alkalommal a Keleti pályaudvar közelében lévő Hungaria City Hotelben. Mivel egész napos a képzés, reggelit, ebédet és nap közbeni frissítőket is kaptunk. A reggelit a tréningterem mögötti külön étkezőrészben helyezték ki részünkre,...
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval