Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő pizza kitűnő sörökkel kísérve

Hübris Beer & Pizza BudapestHübris Beer & Pizza Budapest a térképen

Kiváló 2022. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hübris főzde Deák téri sörözőjében megtaláljuk a főzde teljes termékpalettáját, csapon és/vagy palackban. Csapon kapható könnyed lager (Hüs), pils (Sür), India Pale Ale (Üpa), tropical stout (Stüt), málnás sour ale (Mülna) és Radler.
A sörök mellé kiváló nápolyi stílusú pizzát sütnek, percek alatt, 500 fokos gáztüzelésű kemencében. Mi egy Margheritát ettünk, ami hozta az elvárt élményt. Mellé fokhagymás, ízesítetlen és chilis olajat adnak. Kértünk egy vegyes csipegetős tálat is, a fonnyadtság felé tartó, de nem élvezhetetlen rukkolát leszámítva ezzel is meg voltunk elégedve.
A kompozíció keretében kaptunk mozzarellahasábokat, minőségi főtt és érlelt sonkát, olasz szalámit, nem kiugró magozott olajbogyót, koktélparadicsomot és üde paradicsomszószt. Mindehhez egy egész frissen sült pizzakenyeret szeleteltek fel. Még süthették volna kicsit, de így is ízlett.
Említésre érdemes a sörökön kívüli italválaszték is. Tartanak ötféle magyar minőségi bort a legjobb pincészetek nedűiből válogatva, decire is, több kiemelkedő töményitalt, néhány komplexebb sörkoktél mellett olyan különlegességeket, mint a panaché (sör és prosecco) és shandy (ízesített limonádés sör).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Hübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - EgyébHübris Beer & Pizza Budapest - Egyéb

Hübris Beer & Pizza további értékelései

2022.09.02barátokkal
Teljesen véletlenül, minden előzetes tervezés-szervezés nélkül összefutottunk az ittjartam.hu-s értékelőtársammal és kedves társaságával a Kadarka borbár előtt, s együtt mentünk át a közeli Hübrisbe, mivel én még nem jártam itt. Helyszín a Deák tér, az M3 metrópótló busz megállójánál. Fő...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval