Hullám Vendéglő Budapest

2 vendég értékelése alapján

4,5Kiszolgálás
4,5Ár / érték
4,5Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Freya Zalakaros - Szenior ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Freya Zalakaros
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Hullám Vendéglő Budapest vélemények

Jó 2017. augusztus 15., csoporttal járt itt
Jó hely, de pár apróságra még figyelni kell ha rendezvényt szerveztet valaki. Nálunk úgy tűnt kicsit túlvállalták magukat - több esküvő egymás utáni napon -, a kiszolgálók fáradtak voltak, így nem tudtak maximálisan a vendégre, a kívánságainkra figyelni, bár látszott, hogy próbálják, de nem ment tökéletesen.
Kiváló 2015. május 8.gyerekekkel járt itt
Gyermekeim és unokáim körében ünnepeltem idén az Anyák napját a Hullám vendéglőben. Sajnos az idő hűvös volt, így nem tudtunk a szabadban enni, de bent is kellemes volt, még kicsit fűtöttek is nekünk. Többször voltnuk már itt, nálunk nagy sikere van a hagymás rostélyosnak. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a személyzetnek.
Hullám Vendéglő Budapest a térképen
1039 Budapest, Királyok útja 307.
Szolgáltatások
• kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • kisállat bevihető • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-Sze