Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kultikus kocsma

Humbák Művek BudapestHumbák Művek Budapest a térképen

2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Humbák művek Budapest egyik kultikus kocsmája, központi alakja a mindenki által ismert képzeletbeli borbarát, sörbarát, alkoholreklámozó pap, Tibi atya.
A hely dizájnja jó, sok jópofa idézet olvasható a falon.
Az árak mérsékeltek.
Az önreklám időnként ízetlen és demagóg, felesleges szembeállítani a rusztikus, fősodratú ízeket a fine dininggal, mindkettőnek helye van a nap alatt. Meg egyébként is úgy kezdeni a reklámszöveget, hogy „ha eleged van azokból a helyekből, ahol”… nem épp rokonszenves. Nem kell „elegem legyen” azokból a helyekből, ahol szerintük közlik, hogy az elébünk tolt "hangyányi adag" étel „nyócezer lesz”, ahhoz, hogy ide betérjek. Mellesleg ilyen hely, amiről ők írnak, nincs is, ahol ennyin kerül egy főétel, ott választékosan fogalmazó, udvarias pincérek dolgoznak.
Az öndicsérő szöveg helyett inkább adnának üvegpoharat a borhoz. Ez a műanyag pohár-mánia azon túl, hogy környezetszennyező, vérlázítóan igénytelen és igénytelenségre nevel.
A zene hangos, de nem rossz afféle, Nirvana utánérzésű szám ment, amikor Molnár pincének a roséjából készült fröccsöt (190 ft)iszogattam.
Összességében nem volt ez rossz élmény, a műanyag pohár zavart a legjobban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Humbák Művek Budapest - Étlap/itallapHumbák Művek Budapest - Étel/italHumbák Művek Budapest - BelsőHumbák Művek Budapest - Külső képHumbák Művek Budapest - BelsőHumbák Művek Budapest - EgyébHumbák Művek Budapest - BelsőHumbák Művek Budapest - Külső kép

Humbák Művek további értékelései

2017.08.24egyedül
Szörnyű
A korábbi értékelők közül én a nem igazán lelkesekkel tudok egyet érteni. Tudom, hogy sokaknak bejön a Tibi atya féle humor, nyilván ízlések és pofonok különbözőek, és összességében azt kell mondjam, hogy az általa képviselt "színvonallal" voltaképpen összhangban van a hely. Olcsó, pronyó, nem...
2016.12.07egyedül
Szörnyű
Gondoltam meglátogatom a nagy Tibi atya új "otthonát". Bár ne tettem volna. Ez a hely undoritó. Már mikor beléptem akkor is olyan bűz várt hogy csak na. A hely tele volt egy csomo alkoholistával. Köszönöm szépen de ebből nem kérek többet. A Stiflerben valahogyan jobban jártam.
2016.10.13barátokkal
Régóta megy a vita, hogy Tibi atya jó fej e vagy a további züllésre buzdít? Mindkét állításban van igazság. Mostanában viszont mintha komolyodna az atya, de a stílusa már nagyban más, mint korábban. Meglovagolva a közösségi oldalos népszerűségét meg is nyitotta második kocsmáját Pesten. Az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval