Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mindent beborító humusz

Hummusbar - Hollán Ernő utca BudapestHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest a térképen

Gyenge 2017. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Hummus Bar vegetáriánus gyorsétterem láncolat több egységében is jártam már eddig, a tapasztalataim elég vegyesen alakultak. A Jászai térnél lévő egységükben ez volt az első látogatásom, de jó darabig nem szándékozom ismét feléjük nézni. A bejárat mellett kihelyezett étlapról kinéztem, mit fogok kérni, így beérve egyből tudtam rendelni a pultnál. Gépies rendelésfelvétel, fizetés, semmi érdeklődés, visszakérdezés, ajánlás (pl. ital, desszert, összetevők) pedig pláne nem történt. Már az egyik asztalnál ültem és vártam az ételre, amikor felbukkant egy eddig nem látott pincér, kezében étlappal, hogy válasszak. Tisztáztuk, hogy ez már megtörtént, ezek után elviharzott. Pár perc múlva megérkezett az étel is. Pita falafellel töltve, nejlonba csomagolva és egy kistányérba préselve. Annyi humuszt öntöttek bele, hogy tocsogott az egész, folyt ki belőle minden oldalán, és mire kihozták, már szétázott a pita alsó fele. A falafel golyókat csúnyán megégették (bolti mályhűtött készárúnak tűnt). Bár senki sem említette, de tele volt tömve kígyóuborka kockákkal is, amiket nem volt könnyű a humuszból kiválogatni. A humusz borzalmasan el volt sózva. Ilyen rosszat már régen nem ettem, hiába érkeztem nagyon éhesen, nem bírtam legyűrni, és el is ment az étvágyam. Csalódottan távoztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Hummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - BelsőHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - BelsőHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - BelsőHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Étel/italHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Étel/italHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - MosdóHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - BelsőHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Étlap/itallapHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Külső képHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Külső képHummusbar - Hollán Ernő utca Budapest - Étlap/itallap

Hummusbar - Hollán Ernő utca további értékelései

2022.01.23családjával
Kiváló
Nagyon kellemes hely lett a felújítás óta. Illetve a kiszolgálás is extra gyors. A legjobb dolog, hogy nincs egyáltalán az a zavaró jellegzetes éttermi olajszag sem.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval