2025. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 30.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hummusbar is elég komoly hálózatot épített ki, már 14 éttermük van, 1 Szegeden, a többi Budapesten, részben plázákban, részben forgalmas közterületeken. A forgalmasak közé tartozik a Corvin sétányon lévő is, itt a hangulatos tér mindkét oldalán ilyen-olyan vendéglátó helyek sorakoznak egymás mellett, szóval elég nagy és folyamatos a konkurenciaharc. A Hummusbar itt is ugyanazt az étlapot kínálja, mint a többi egységben, gyaníthatóan az árak is egységesek. A pultban egy magyar fiatalember volt, aki tudott magyarul, ő kasszázott és vette fel a rendelést, míg az ételek elkészítését két fekete (afrikai) alkalmazott, egy fiatalember és egy hölgy végezte. Szerintem ár-érték arányban a tálak érik meg legjobban, illetve ezek felelnek meg egy komplett főétkezésnek. Az én választáson a falafel tál lett, szerintem ezt ettem már náluk másik éttermükben is, kb. ugyanolyan volt, talán a mennyiség valamivel kisebb, és itt nem volt hasábburgonya, mert szigorúan vették, hogy vagy saláta vagy krumpli. Illetve itt nem voltak olyan kis apró savanyúságok, mint az Alléeban. 3490 Ft-ért kaptam 10 db falafel golyót, hummuszt, 3 féle salátát (káposzta, répa, görög sali), valamint egy melegített pitát. Nincs kötelező szervizdíj. Fizetés és kiszolgálás a pultnál, nincs asztal szerviz. A pita nem házi, hanem bolti készterméknek tűnt.
A beltéri asztalok mellett van teraszuk is.
Egyébként eredetileg nem ide terveztünk jönni, hanem a szomszédos Bamba Marhához, de ott olyan sor állt a rendelésnél, ami egyáltalán nem haladt, hogy inkább átjöttünk ide.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()