Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mosolygós humusz-bár

Hummusbar - Király utca BudapestHummusbar - Király utca Budapest a térképen

2018. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hummusbar már évek óta jelen van a budapesti gyorséttermek világában. Az utóbbi időszakban elég dinamikus fejlesztésbe, hálózatbővítésbe kezdtek, nem is tudom, hány egységük lehet aktuálisan, de már megérzésem szerint tucat körül-felett. (Közben csekkoltam a honlapjukat, jelenleg 14 egységük van). A kínálat mindegyikben ugyanaz, viszont a személyzet elég heterogén, valamint az éttermek tisztasága, hangulata is, így a benyomásom egyelőre vegyes, volt nagyon rossz élményem is.
A Király Passage-on lévő éttermük a nagyobbak és csinosabbak közé tartozik, igényes, kellemes a terasz, a belső tér is felújított. A személyzet kedves, segítőkész.
Jó a hangulat a csapatukban, ez tetszik. Idő szűkében elvitelre kértem az ételt, de amíg elkészült, megkínáltak egy mentateával. Ez hagyomány a Hummusbarban, úgy tudom, mégsem mindenhol adták. A korábbiaktól eltérően most nem humuszt és falafelt, hanem egy grillezett csirkemelles főételt választok, amelyhez a köret és a saláta választható. Kuszkuszt kérek, csemege uborkát, káposztát, két féle répasalátát. Jár még hozzá egy pita is. A menü 1590 Ft-ba kerül, elfogadható, akad ennél drágább és olcsóbb ebéd is a környéken. Az adag kiadós, jól lehet vele lakni.
A sült répa szinte ehetetlenül rossz, a csirkét kissé szenesre égették, a többi alkotóelem rendben volt. (az ételre a 4 szív így felfelé kerekítés).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Hummusbar - Király utca Budapest - BelsőHummusbar - Király utca Budapest - Étlap/itallapHummusbar - Király utca Budapest - Étlap/itallapHummusbar - Király utca Budapest - BelsőHummusbar - Király utca Budapest - Külső képHummusbar - Király utca Budapest - Étel/italHummusbar - Király utca Budapest - Belső

Hummusbar - Király utca további értékelései

2019.01.17családjával
Családi ebéd alkalmával jártunk itt öten, vegán családtagok és nem vegánok is jó ételeket ehettek, talán a kiszolgálás lehetett volna gyorsabb és kedvesebb, az adag megfelelő volt. Bent kicsit melegkonyhás-gőzös-fülledt levegő volt, ezt talán egy elszívó ventillátorral lehetne megoldani, így...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval