Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez sincs, az sincs - felejtős burger

HUNburger BudapestHUNburger Budapest a térképen

Gyenge 2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 2-es villamos megállójától gyalogszerrel mentem át a Lurdy-ház Bevásárlóközpontba az ásványbörzére. Útközben terveztem enni valahol, egy késői ebédet. Sajnos nem találtam semmi megfelelőt, így már majdnem feladtam a keresést, és jobb híján a Lurdy-ban terveztem az evést. A Mester utcában egy elég kihalt részen (szemben villamossín, a sín mögött puszta, mögötte a Lurdy parkoló széle), oldalt és az épület mögött építkezések, új irodaházak vagy lakóépületek emelkednek itt is.
Az egyik új épület aljában láttam meg a Burger feliratot. Kihaltnak tűnt a hely, nem égett bent a villany, a kis kinti terasz már be volt bontva (elvégre december van, ki akarna kinn enni?), de azért elmentem a bejáratig, hátha mégis nyitva vannak. És valóban, az ajtó nyitva volt, 2 hölgy - civilben - beszélgetett benn. Mint kiderült, egyikük az alkalmazott volt. A táblán szereplő feliratokkal ellentétben sem csirkés, sem vega burger nem volt, pedig ez utóbbiból 3 félének is kellett volna lennie. A buciból is csak a hagyományos (puffasztott nagy buci) volt. Szintén nem lehetett a kisebb méretű burgert sem választani, csak a normál, náluk L-es méretűt. A burgerbe valók közül szintén hiánycikk volt több alapanyag is. Így sok választásom nem maradt, egy L-es klasszikus burgert kértem, kígyóuborka helyett csemege uborkával. Az már kissé pitiánernek tűnt ezek után, hogy a csere miatt felszámoltak plusz 50 Ft-ot, de ki bánja? A marhahús pogácsa mélyhűtöttből felengedett volt, gyenge minőségű, bolti, nem helyben készült. Hústartalmát megtippelni nem tudnám, de nem a 100% környékén, az biztos.
Helyben van több asztal, de nagyon hideg volt az egész vendéglőben, szerintem ki volt kapcsolva a fűtés. Az alkalmazott nyilván nem fázott benn a konyhán, és így spóroltak. Rajtam kívül más vendég nem volt, a beszélgetőpartner ismerős volt.
Közben jött a futár is, szállítanak ki a környéken, de ezek után el nem tudtam képzelni, hogy mégis mit, ha mindenük szinte hiánycikk??
A burger így 1140 Ft-ba került.
Éhenhalás ellen elment, de ide biztos nem vágyakozom vissza.
Gyengécske hely, minden szempontból.
Amúgy a szomszédban innen pár percre található egy több éve sikeresen működő burgeres, ahol sokszor telt ház van, talán onnan akarnak vendégkört lecsípni, elcsábítani, de ezzel a minőséggel nem fognak tudni velük versenyre kelni, úgy gondolom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
HUNburger Budapest - Külső képHUNburger Budapest - BelsőHUNburger Budapest - Étel/italHUNburger Budapest - Étel/italHUNburger Budapest - Étlap/itallapHUNburger Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Hotel Karos Spa Zalakaros
79.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval