Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü buktatóval

Hunyadi téri Piac Kifőzde BudapestHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest a térképen

Gyenge 2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Hunyadi téri piacnál van egy jóféle tradicionális görög gyros bisztró, sajnálom már, hogy nem oda mentem be inkább ismét, de ahogy a Vörösmarty utca felől jöttem, a piac Csengery utca és Szófia utca felőli sarkán belefutottam ebbe a kifőzdébe, bejárat az utcáról nyílik, nem bentről a piac felől. Hogy van-e valami fantázianeve az étkezdének, az nem derült ki, kiíráson/táblán nem szerepelt, számlát meg nem kaptam.

Ki lehet ülni a sarokra a járdára is enni, vagy a benti részben is van pár viaszosvászonnal fedett asztalka. Az ételek a pultban várakoznak megfőzve, elvégre egy kifőzdében vagyunk. A 2 fogásos ebédmenü 1390 Ft, ami elég jó árnak tűnt. Igaz, az sem volt kiírva, hogy mi az aznapi ebéd. Az egyszemélyes személyzetet alkotó hölgy a pult mögött benyíló kis beugró konyhasarokban mosogatott, szájában égő cigivel (beltér!), amikor odaértem. A gulyáslevest helyben megettem, az ehető volt, afféle menzás jellegű, hígabb, minimális hússal, nem pirospaprikás,inkább vizes jellegű, de elég kiadós és laktató mennyiség volt. A menü főétele tojásos nokedli volt, amit sajnos elvitelre kértem. Azért sajnos, mert ott helyben egyből kiderült volna a minőségi probléma. Konkrétan ehetetlen volt. Azt gyanítom, hogy a meleg/állás/nem megfelelő tárolás miatt a tojással lehetett valami gond, mert a galuska megfőtt állapotban nem olyan könnyen romlik. Minden esetre rossz mellékíze és fura szaga volt, szóval kukában végezte. A másik főétel, amit szintén elvitelre kértem, 1790 Ft-ért paradicsomos húsgombóc (2 db nagy gombóc) főtt krumplival. Ez nem volt rossz, ez is menzás hatású/színvonalú, de elég kiadós, a mártás édeskésre volt készítve, de ez ízlés kérdése. Helyben is csak műanyag elviteles tálból, műanyag evőeszközzel lehet enni, nincsenek "rendes" étkészletek. Így, hogy a 3 fogásból 1-et ki kellett dobni, a maradék 2 nem érte meg a több, mint 3000 Ft-ot.

Összességében csalódást keltő, nem ajánlom.
Csak készpénzzel lehetett fizetni, bankkártyával nem.

Az étlapon magyaros ételek szerepeltek, bableves, pörkölt, tokány, de van hekk is (mivel én azt csak frissen sütve és biztos "forrásból" szeretem, így itt nem mertem volna bevállalni).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (9)
Hunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - EgyébHunyadi téri Piac Kifőzde Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
56.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval