Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rozmaringos ananász és Szulejmán

I Love Gelato - Mester utca BudapestI Love Gelato - Mester utca Budapest a térképen

2017. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lurdy-házban jártunk a családdal, és persze a gyerekek fagyizni vágytak. Meglepő, de ebben a Plázában nincs fagyizó vagy cukrászda, legfeljebb a Meki csavart gépi vanília-fagyijával lehet vigasztalódni, de az nem elég érdekes, nem lehet válogatni az ízekből. A közelben kerestünk valamit, ami hazafelé autóval útba esik és könnyen megközelíthető. Emlékeztem, hogy egy Mester utcában lévő olasz fagyizóról írtak már itt korábban beszámolót, így ezúton is köszönöm Baxx-nak az ajánlást, ez most éppen jól jött.
A Mester utcában pont nem találtunk parkolóhelyet, de az egyik szomszédos mellékutcában igen.
A fagyizót valóban könnyen meg lehet találni, látványos a piros logó, raktak ki megállítótáblát és a bejárat előtt a járda szélén 4 kerek asztalnál lehet leülni.
A fagylalt a drágább árfekvésbe tartozik, 290 Ft, a paleo/vegán 350 Ft. Az édes tölcsér +100 Ft, a csokiba mártott, színes cukorkával díszített pedig +200 Ft. A maciostya, roletti +50 Ft. Elég nagy gombócot adnak, és több mint 30 féle íz közül lehet válogatni, köztük számos különlegességgel. Két fagyispultjuk van, a bal oldaliban a tejes alapúak, a jobb oldaliban a gyümölcsös sorbet jellegűek. Itt aztán tényleg nehéz a választás. Ezt nem könnyíti meg az sem, hogy a fantázianevekből nem igazán lehet tudni, hogy milyen ízűek. Viszont kaptunk 2 féléből is kóstolót, így már könnyebb volt.
Kóstolás alapján kértünk a címben említett Szulejmánt (vaníliás-törökmézes), ananászos rozmaringot, citromot, csokoládét, mentás gyömbért. Tetszett, hogy itt vannak "felnőttes", fanyarabb fagyaltok is, pl. hibiszkusz tea, balzsamecetes málna, sós karamella.
A berendezés funkcionális, a pultok nagyjából ki is töltik a teret, a plafonon csövek futnak, melyek egyikét piros-fehér csíkosra festették le, valamint egy plexi csőben színes tölcsérek vannak "becsövezve", de ezek csak dekorációul szolgálnak, nem lehet ilyenbe kérni a fagyit.
A sütemények is nagyon jól néznek ki, árban elég széles a skála 390-690 Ft között. A fagylalttal ellentétben a kávé olcsó, egy eszpresszó 250 Ft.
A fizetéskor egy alkalommal sem kaptunk blokkot.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (21)
I Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - BelsőI Love Gelato - Mester utca Budapest - BelsőI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Külső képI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - BelsőI Love Gelato - Mester utca Budapest - Külső képI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - BelsőI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - EgyébI Love Gelato - Mester utca Budapest - Étel/italI Love Gelato - Mester utca Budapest - Külső képI Love Gelato - Mester utca Budapest - Külső képI Love Gelato - Mester utca Budapest - Külső képI Love Gelato - Mester utca Budapest - Belső

I Love Gelato - Mester utca további értékelései

2023.05.04kollégákkal
Mióta a Dunaházban dolgozunk a Boráros téren, ezt a fagyizót emlegetem, ajánlgatom a kollégáknak. Korábban többször ettem már itt fagylaltot az elmúlt években, a széles választék, izgalmas íz-kombinációk, jó minőség nyomot hagyott. Még nagyobb távolságról is érdemesnek tartottam eljönni ide, csak...
2016.07.08egyedül
Idény jellegű üzlet, amely vélhetően olasz fagylaltokat kínál (vagy csak a neve az), de nem is ez a lényeg, hanem az egyre jobban elterjedő extra egyéni ízek, mint például a mentával ízesítettek. Amiről konkrétan be tudok számolni az a túrórudi és mákos fagyi. 250 Ft egy adag. Nagy tábla hirdeti...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval