2017. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. május 7.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Lurdy-házban jártunk a családdal, és persze a gyerekek fagyizni vágytak. Meglepő, de ebben a Plázában nincs fagyizó vagy cukrászda, legfeljebb a Meki csavart gépi vanília-fagyijával lehet vigasztalódni, de az nem elég érdekes, nem lehet válogatni az ízekből. A közelben kerestünk valamit, ami hazafelé autóval útba esik és könnyen megközelíthető. Emlékeztem, hogy egy Mester utcában lévő olasz fagyizóról írtak már itt korábban beszámolót, így ezúton is köszönöm Baxx-nak az ajánlást, ez most éppen jól jött.
A Mester utcában pont nem találtunk parkolóhelyet, de az egyik szomszédos mellékutcában igen.
A fagyizót valóban könnyen meg lehet találni, látványos a piros logó, raktak ki megállítótáblát és a bejárat előtt a járda szélén 4 kerek asztalnál lehet leülni.
A fagylalt a drágább árfekvésbe tartozik, 290 Ft, a paleo/vegán 350 Ft. Az édes tölcsér +100 Ft, a csokiba mártott, színes cukorkával díszített pedig +200 Ft. A maciostya, roletti +50 Ft. Elég nagy gombócot adnak, és több mint 30 féle íz közül lehet válogatni, köztük számos különlegességgel. Két fagyispultjuk van, a bal oldaliban a tejes alapúak, a jobb oldaliban a gyümölcsös sorbet jellegűek. Itt aztán tényleg nehéz a választás. Ezt nem könnyíti meg az sem, hogy a fantázianevekből nem igazán lehet tudni, hogy milyen ízűek. Viszont kaptunk 2 féléből is kóstolót, így már könnyebb volt.
Kóstolás alapján kértünk a címben említett Szulejmánt (vaníliás-törökmézes), ananászos rozmaringot, citromot, csokoládét, mentás gyömbért. Tetszett, hogy itt vannak "felnőttes", fanyarabb fagyaltok is, pl. hibiszkusz tea, balzsamecetes málna, sós karamella.
A berendezés funkcionális, a pultok nagyjából ki is töltik a teret, a plafonon csövek futnak, melyek egyikét piros-fehér csíkosra festették le, valamint egy plexi csőben színes tölcsérek vannak "becsövezve", de ezek csak dekorációul szolgálnak, nem lehet ilyenbe kérni a fagyit.
A sütemények is nagyon jól néznek ki, árban elég széles a skála 390-690 Ft között. A fagylalttal ellentétben a kávé olcsó, egy eszpresszó 250 Ft.
A fizetéskor egy alkalommal sem kaptunk blokkot.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
I Love Gelato - Mester utca további értékelései
2026.07.21kollégákkal
![]()
A Mester utcai I Love Gelato fagyizóban sok évvel ezelőtt jártunk először, azóta időről időre visszatértünk, de egy időre el is kerültük, mert az eredeti "nagy" cukrászdához képest most már egy sokkal kisebb, dekorációs elemeiben is egészen más fagyizót találunk napjainkban. Jelenti lényegében ez...
2023.05.04kollégákkal
![]()
Mióta a Dunaházban dolgozunk a Boráros téren, ezt a fagyizót emlegetem, ajánlgatom a kollégáknak. Korábban többször ettem már itt fagylaltot az elmúlt években, a széles választék, izgalmas íz-kombinációk, jó minőség nyomot hagyott. Még nagyobb távolságról is érdemesnek tartottam eljönni ide, csak...
2016.07.08egyedül
![]()
Idény jellegű üzlet, amely vélhetően olasz fagylaltokat kínál (vagy csak a neve az), de nem is ez a lényeg, hanem az egyre jobban elterjedő extra egyéni ízek, mint például a mentával ízesítettek. Amiről konkrétan be tudok számolni az a túrórudi és mákos fagyi. 250 Ft egy adag. Nagy tábla hirdeti...
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
71.982 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel