Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Római négyzetes pizza Újlipótban

Ide Pizza BudapestIde Pizza Budapest a térképen

Kiváló 2021. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az IDE Pizzéria a covid időszakában nyitott meg Újlipótvárosban, a népszerű Pozsonyi úton. A nyitásuk körülményei nem voltak éppen a legkedvezőbbek. A pandémián túl az épületük homlokzata éppen felújítás alatt állt, az egész fel volt állványozva, így a bejárat és a névtábla alig észrevehető. Mivel szűkös a járda, terasszal sem tudtak kitelepülni.
A beltér azonban tágas, kellemes. A négyszögletes pizzák a pultban szépen felsorakoztatva jól láthatóak.
A dekorációban a kék és a fehér az uralkodó színek, a polcon néhány hangulatkeltő dekorációs elem is megfigyelhető. Engem nem zavart.
A választást követően bedobják a pizzakemencébe pár percre, így friss, ropogós és meleg szeletet kapunk. Négyszögletes, római pizzát sütnek, és az alapító csapat az IGEN pizzériához köthető (a fura névválasztásokból is ki lehetett következtetni...)
Amiket eddig kóstoltam náluk, nem okoztak csalódást:
- sonkás-gombás, grillezett olívabogyóval
- articsókás-spenótos-ricottás
- pármai sonkás, rukkolás, parmezán sajttal
Egy szelet pizza 1190 Ft-ba kerül, ami azért elég húzós ár. Én nem vagyok nagyétkű, de két szeletet simán meg tudtam enni és nem éreztem a kipukkadás érzetét. A liszt, a feltétek, az elkészítés azonban tényleg minőségi.
Most már lehet helyben enni, a szigorú járványügyi korlátozások idején csak az elvitel adódott lehetőségként.
A személyzet barátságos, segítőkész.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (41)
Ide Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - EgyébIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Külső képIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étlap/itallapIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - Étel/italIde Pizza Budapest - BelsőIde Pizza Budapest - Étel/ital

Ide Pizza további értékelései

2023.10.07egyedül
Kiváló
Az IDE Pizza továbbra is stabil eleme a Pozsonyi úti gasztro utcának, ezen belül a Radnóti szoborral és a Herman Ottó Általános Iskolával szemben. Amikor megnyitottak, a nekik helyt adó épületet renoválták, és az állványzat eléggé eltakarta a portálukat, rontva a láthatóságot. Azóta ez a probléma...
Népszerű szállások a környéken
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval